Vinterstøvler – hvad skal du huske?

14. oktober 2020 Uncategorized 0
Vinterstøvler – hvad skal du huske?

Vi er stadig kun midt i efteråret, men for hver dag der går, kommer vinteren nærmere og nærmere. Det betyder også, at der skal ske nogle ting med garderoben. Det er tid til at også at kigge på det praktiske udover det æstetiske, uden naturligvis at skulle gå på kompromis.

Der er især to ting som er helt essentielle i vintergarderoben, og hvor du skal være sikker på, at praktik går hånd i hånd med look. Det er vinterjakken og vinterstøvlerne. Begge dele skal udover at se lækre ud også kunne holde dig varm. Ingen ved hvordan vinteren bliver endnu, men der er ikke meget sjov med at have et par støvler, der ikke kan holde dine fødder varme eller en jakke, der ikke giver dig varme på kroppen.

Vi har her valgt at kigge lidt på de støvler, som du kan kigge efter, hvis du skal investere i et par nye i år. Det kan naturligvis være en god ide at vente til Black Friday, hvis du gerne vil gøre en god handel, men i stedet for at lade dig friste af “supertilbud”, så udvælg dig nogle støvler, som du vil have. Kommer de så på et black friday tilbud, så er det bare at slå til.

Vi har fundet inspiration her på Stayclassy, der altid har gode fifs til hvordan du fornyer dit klædeskab på den helt rigtige måde.

Kvalitet behøver ikke koste en formue

Det er bestemt ikke unormalt, at vinterstøvler kan koste mange tusinde kroner, og hvis de holder i mange sæsoner, er det da heller ikke nødvendigvis så “dyrt”. Dog er det vigtigt at vide, at man altså også sagtens kan finde lækre støvler til lidt mere moderate priser.

Det kan være en rigtig god ide at købe to par og så vælge nogle lidt billigere, frem for at gå all-in og købe et rigtig dyrt par. Der kan være meget forskel på temperaturene vinter, og støvler der er gode til minus 10 grader, er ikke altid lige så behagelige, hvis det er 4-5 grader.

Så sørg for at have nogle til det lune vintervejr, til det kolde vintervejr og meget gerne også til sne, da det langt fra er alle vinterstøvler, der rent faktisk egner sig til sne og sjap.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *