Sådan får du det smukke hår, du altid har gået og drømt om

02. oktober 2020 SUNDHED & SKØNHED 0
Sådan får du det smukke hår, du altid har gået og drømt om

Vores hår har utroligt meget indflydelse over vores generelle udseende og derfor er der også rigtig mange af os kvinder, der går højt op i hvordan det ser ud.

Læs denne artikel for at få nogle gode råd om hvordan du får det smukke hår, som du altid har gået og drømt om. Nogle af rådene vil måske overraske dig.

Få den rette farve med skyllefarve

At tage til frisøren og få dem til at farve ens hår kan ofte være fristende, hvis man har en bestemt hårfarve, som man gerne vil opnå. Men det er samtidig en proces, som kan virke meget slidende for dit hår. Du bør derfor genoverveje om det er den rette mulighed for dig.

En anden måde at få den farve, du gerne vil opnå, er ved at benytte en skyllefarve. Sådan en skyllefarve benytter du, når du er i bad, og den kan give dig en smuk hårfarve.

Det er vigtigt at understrege, at det er begrænset, hvor stor en ændring i hårfarven, en skyllefarve kan producere. Det er for eksempel svært at gå fra en lys blond farve til en mørk kastanjebrun hårfarve med en simpel skyllefarve.

Du kan kun opnå mindre ændringer i hårfarven med en skyllefarve. Til gengæld er den meget sundere at benytte for dit hår og dette vil formentlig reflektere sig i det generelle udseende i dit hår.

Overvej at skære ned på shampooen eller at droppe den helt

At stoppe med at bruge shampoo kan virke som en meget skræmmende idé, men det kan faktisk have positiv indflydelse på dit hår. Dit hår behøver ikke shampoo for at holde sig ren. Det kan sagtens klare det med lidt vand, som skyller det støv af, som du opsamler i håret i hverdagen.

Når du først begynder at stoppe med at bruge shampoo, vil du opleve det bliver meget hurtigt fedtet. Dette er fordi dit hår er vant til at shampooen hiver alt olien ud af din hovedbund og din hovedbund er derfor vant til at overproducerer olien. Hvis du kan klare dig igennem denne fedtede periode, vil du hurtigt se positive resultater få dit hår.

Uden shampooen, som udtørrer dit hår og kan volde skade på dette, vil dit hår i stedet for at opnå en naturlig balance. Du kan læse mere om denne proces og guides, om hvordan du gør, på nettet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *