Vær med på moden

Vær med på moden

Moden skifter konstant, fordi trends kommer og går. Dog er der nogle som hænger ved. Uanset om det er print eller farver som hitter, er det altid på mode at have flotte negle. Her menes det ikke kun at få dem lavet professionelt, men også det som du selv kan kreere og lave. Om det er at dine neglebånd er skubbet tilbage, at neglene er glatte og blanke, eller om du har gået fuldt ud på farver, vælger du helt selv.

Smart både i hverdagen og til fester

Det er rart at kunne være lidt ekstra både i hverdagen og til fester. Det behøver ikke at være noget som gør en kæmpe forskel at se for andre end dig selv. Du kan glæde dig selv ved blandt andet at ordne dine negle. LAQ Shield gør det nemt for dig i forhold til produkter. Du kan finde alt det du mangler, om det så end er en neglebuffer, neglelakker eller lignende. Så kan du komme i gang med at style dine negle lige som du ønsker dem.

Kom ind i nogle gode nye rutiner

Der er rart at komme ind i nye positive rutiner. Ens sundhed og velvære er rigtig vigtigt at have styr på. Derfor er det en god ide at gøre nogle ting for sig selv. Det kan være med til at gavne på længere sigt. Ved at gøre noget for dig selv og din egen skyld vil glæde dig. Det er nemlig meget vigtigt også at huske på, at man skal gøre nogle ting for sig selv, for sin egen skyld. Man må ikke gå og bekymre sig om hvad andre tænker og vil synes, men i stedet lægge vægt på hvad der vil gøre dig selv glad.

Fuldend dit look

Har du et ensfarvet eller lidt kedeligere outfit på? Der er en måde du kan opgradere dit look, uden at det kræver særligt meget. Hårpynt i lange baner er blevet et kæmpe hit inde for det sidste år. Det gælder både spænder, hårbøjler og hårelastikker. Der bliver ikke sparet på farver, glimmer, perler eller størrelser. En ekstra måde du kan give den lidt ekstra på, er ved at matche dine negle til din hårpynt. På den måde kan du få et mere spændende look ved at give den gas på de små detaljer. Så bliver dit look taget til et helt nyt niveau, uden at det kræver særligt meget.

Få inspiration til gaveideer til dine veninder

Uanset om der er nogle fødselsdage lige på trapperne, eller om du vil være på forkant med julegaver, så er det i hvert fald en god idé at gøre dig nogle tanker om hvilke gaver du vil give. Du kan skabe et overblik og finde en masse inspiration, som kan gøre det hele lidt nemmere når du skal til at købe nogle gaver til dem du holder af. Så kan du få skabt et overblik, og derved gøre det hele nemmere for dig selv i sidste ende.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *