En gyngestol er ikke bare en gyngestol

25. september 2020 Uncategorized 0
En gyngestol er ikke bare en gyngestol

Designverdenen byder på mange muligheder af smukke og unikke designs, og det kan være svært at finde de helt rette møbler, til at pryde ens hjem. En ting er dog sikkert, du finder ikke et mere spændende, sjovt og iøjenfaldende møbel, end Eames ”RAR” gyngestolen. Denne stol er anderledes og elegant på samme tid, og passer ind i ethvert hjem.

Gyngestol – loppefund eller kunstværk?

En gyngestol er et usædvanligt møbel, som du ikke finder mange af i de moderne skandinaviske hjem. Nogle associerer måske gyngestolen, med et møbel der hører til ældre- og ikke til ny moderne hjem. Men med denne moderniserede udgave af en gyngestol kommer dit hjem til at skille sig ud, på en helt særlig måde. Eames gyngestolen er Vitras originale opdaterede udgave af den verdens kendte Eames Fiberglass Chair, som blev tegnet tilbage i 1950. Sædeskallen bliver nu fremstillet i polypropylen, som er miljøvenligt plast med den samme siddekomfort og styrke, som den originale skal.

Historien bag stolen

Eames RAR gyngestol indgår i den moderne kollektion af Eames stole. Den er designet af det amerikanske arkitekt-ægtepar, som specialiserede sig i design af stole som er tilpasset menneskekroppen. Parret har fået stor opmærksomhed inden for moderne design og møbelkunst. Eames kollektion af stole debuterede med Plastik Armstol og Plastic Side Chair i 1948 i en designkonkurrence, som var organiseret af Museuom of Modern Art. Stolen byder på et nyt møbelkoncept, som tilfredsstiller mange forskellige formål.

Skal en moderne gyngestol være en del af dit hjem?

Køb en eames gyngestol her hvis dit hjem skal prydes af dette tidsløse design.

Som kunde får du rige muligheder for at specificere utallige kombinationer, og bruge stolene med mange forskellige indretningsformål, fra spisestuen til stuen.

Den særlige stol kommer i flere forskellige varianter. Hvad enten det er stel eller farve, har du mange muligheder, så du er sikker på at finde den Eames gyngestol, som passer bedst ind i dit hjem.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *