Nyt liv i et rum

25. september 2020 Uncategorized 0
Nyt liv i et rum

Det fleste kender nok til, at man gerne vil have lidt nyt liv ind i en stue, et soveværelse eller noget helt trejde. En gang imellem skal der ganske enkelt lidt nyt ind i boligen, så det hele ikke står i stampe. Der findes mange måder at skabe lidt nyt liv. Det kan være alt fra at male, til at udskifte nogle møbler eller billeder. Det kan også være, at man har lyst til at få noget lækkert tapet op, der kan være med til at skabe liv i et rum.

Der findes også en metode, der ikke kræver så meget, hverken økonomisk eller i forhold til at skulle sætte halve eller hele dage af til at skulle male. Det er nemlig at bruge wallstickers til at skabe en dynamik på vægge, som giver liv og kan få rummet til at føles helt anderledes.

Wallstickers kan mere end du tror

Der er nok mange, der automatisk tænker på tegneseriefigurer, stjerner til børneværelser og lignende, når de hører ordet wallstickers. Wallstickers kan være meget mere, end du måske lige tror. Du kan i hvert fald se et meget stort udvalg af dem her og se at det er mere end citater og små søde dyr til børneværelsets vægge.

Som tidligere nævnt, så kræver det ikke meget at sætte nogle walltickers op, men de kan være med til at give meget liv. Det er altså en nem måde at prøve noget nyt. Hvis det ikke fungerer, er det også nemt at pille dem ned igen. Det er lidt sværere, hvis du først har malet en hel væg eller investeret adskillige tusinde kroner i nye møbler.

Brug billeder i rammer

En anden god måde at skabe liv på væggene med enkle metoder, er ved at hænge en masse billeder op i rammer. Det kan fungere endnu bedre end at male, da du hele tiden også har mulighed for at skifte billederne ud, og dermed kan ændre efter dit humør og sæsonen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *