Sådan puster du ny energi i dit parforhold

18. oktober 2020 Sex og samliv 0
Sådan puster du ny energi i dit parforhold

For de fleste kærestepar er der faser i parforhold. Der er nyforelskens lykkerus, og så er der den efterfølgende fase, hvor man oplever, at man gør alting sammen som par for første gang. Man lærer stadig nye ting om hinanden og er nysgerrige på hinanden. Kærligheden vokser. På et tidspunkt går der hverdag i den. Man kender hinanden ud og ind og rutinerne tager over. Dette handler ikke om, at man ikke elsker hinanden. Det er naturligt. Forelskelse er ikke en permanent tilstand. Der er dog flere ting, man kan gøre for at puste nyt liv ind i forholdet, hvis der er gået for meget tilstand i den. Læs med her.

Få nye oplevelser sammen

Det bringer mennesker tættere på hinanden at skabe minder sammen. Hvis man har kendt hinanden i mange år, virker det måske sværere at basere samtaler på at fortælle ting om sig selv. Et andet godt samtaleemne er ting, man har oplevet sammen, store og små. Det behøver ikke at være store rejser, selvom det selvfølgelig er en fantastisk god ting for jeres parforhold at rejse til nye lande sammen. Men mindre kan altså også gøre det. Man kan få nye oplevelser sammen i hverdagen for få penge. Udforsk byen sammen. Prøv nye restauranter sammen. Dyrk jeres kulturelle præferencer, om det så er at gå i biografen, besøger museer og udstillinger eller at tage til koncerter. I kan også kaste jer ud i en workshop. Det kan være omkring madlavning, keramik eller hvad end I finder på. Tit handler det mindre om, hvad man gør og mere om at man gør det sammen.

Prøv nye ting i soveværelset

De fleste ved, at grundlaget for et godt parforhold er et godt sexliv. Ligesom med samtalerne, kan det også blive lidt kedeligt med sexlivet efter nogle år. Det er en naturlig ting, som mange erfarer. Man finder ud af noget, der fungerer og så holder man sig bare til det. Men det er sundt at udforske sexlivets rutiner. Sæt jer sammen, og googl nye sexstillinger. I kan også kigge på sexlegetøj fra Privateplay.dk. Hvis I prøver nye ting af og åbner op for en samtale om lyster og fantasier, vil I mærke en gnist opstå, som vil sprede sig til andre facetter i parforholdet. Husk generelt at flirte og kysse med hinanden i hverdagen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *