Populære designertrends – herunder det flotte Lala Berlin tørklæde

20. oktober 2020 STIL & SHOPPING 0
Populære designertrends – herunder det flotte Lala Berlin tørklæde

Modeverdenen er præget af trends. Der kommer hele tiden nye trends, som bliver populære og erstatter de gamle. Ofte er trends ikke kun forskellige stile og accessoires, da forskellige mærker også kan være en trend i sig selv. Nogle gange bliver et bestemt mærke derfor helt vildt populært, og man vil derfor opleve, at rigtigt mange køber de samme ting f.eks. som gaver.

Celine-solbriller

Celine-solbriller er en trend, som har været populær i flere år. Dette er solbriller, som er ikoniske, og de udstråler derfor også kvalitet. Solbrillerne er kendt på deres tre prikker ved hvert glas, og man kan derfor altid kende solbrillerne, når der er nogle, der har dem på.

Der er utroligt mange bloggere, som har Celine-solbriller, og netop derfor er de også blevet så populære.

Lala Berlin-tørklæde

En anden trend, som er blevet utrolig populær, er de smukke Lala-Berlin tørklæder. Disse tørklæder har et skønt mønster, men er samtidigt også enkle, og de kan derfor bruges til ethvert outfit. Lala Berlin-tørklæder kan også fås i mange farver, og man kan bl.a. få et Lala Berlin-tørklæde i gult, lilla eller brunt.

Når man køber et tørklæde, som det fra Lala Berlin, ved man, at man køber kvalitet. Et designermærke skal skille sig ud fra billigere modeller, og dermed skal man kunne se og føle, hvad man betaler for. Designertørklæder er ofte lavet af de bedste tekstiler, da dette gør at produktet bliver endnu smukkere og også endnu mere behageligt at have på. Et Lala Berlin-tørklæde er f.eks. lavet er kashmir, hvilket er stof i allerhøjeste kvalitet.

Ganni-kjoler

Ganni er en mærketrend, der i den grad har taget til. Først og fremmest er Ganni massivt tilstede på de sociale medier bl.a. via bloggere og influencers. Ganni giver f.eks. nogle af disse offentlige personer deres tøj, og i retur vil de have, at disse personer lægger et billede op ad tøjet. På denne måde bliver de mange følere på de forskellige blogs inspireret til at købe tøjet fra Ganni.

Derudover er Ganni-tøjet kendt for sine smukke farver og spil med mønstre. Det er derfor også specielt de smukke Ganni-kjoler, som er meget populære. De smukke farver giver nemlig tøjet et helt særligt udseende.
Der kommer hele tiden nye populære designertrends til, og derfor er det med at følge med i diverse kataloger og på de sociale medier. Her kan man hurtigt blive inspireret til, hvad der er på mode, og derudover findes der også mange profiler, som går utroligt meget op i at vise tidens skønneste trends.  


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *