Undgå at tage på, fordi du får en kæreste

14. september 2016 Mad og drikke 0
Undgå at tage på, fordi du får en kæreste

Kan du nikke genkendende til det her: Du møder en fyr, som fejer benene væk under dig. Du og hr. fyr bliver dybt forelskede. Det hele er bare sødt, rart og godt.

Men – hr. fyr har forfærdelige spisevaner.

Han spiser pizza, chips, slik og lignende. Og fordi I er så forelskede, begynder du at adoptere hans vaner og synes det er meget hyggeligere at ligge på sofaen og putte end det er at tage op og træne.

Og derfra, kommer kærestekiloene snigende.

Hvad kan du gøre?

I stedet for at adoptere hr. fyrs vaner – lad ham adoptere dine! Du skal selvfølgelig ikke sige det til ham, men i stedet begynde stille og roligt at foreslå ham ting.

Foreslå hr. fyr, at I selv laver pizza i stedet for at købe den. På den måde kan du snige nogle grøntsager på pizzaen eller lave en salat som tilbehør – og så er det jo bare hyggeligt at lave mad sammen!

Træn med hr. fyr! Når man er forelskede kan man opleve at have en hurtigere puls og fugtige håndflader, når man er sammen eller når man tænker på hr. fyr. Symptomer du også oplever når du træner! Et studie har påvist, at fordi symptomerne er så ens, kan træning forstærke jeres forelskelse! Og så igen, dette er en aktivitet I kan lave sammen – og som holder kærestekiloene væk.

Når hr. fyr begynder at hive sine chips og sit slik frem, så placer noget frugt på bordet. Det kan være udskåret vandmelon, en lækker frugtsalat, vindruer er altid nemt at sætte bordet eller du kan gøre lidt ekstra ud af det ved at fylde hindbær med små chokoladeknapper – så er der samtidigt lidt slik over det. Ved hver gang at give hr. fyr et sundere alternativ, kan du på et tidspunkt begynde kun at sætte frugt på bordet. På den måde undgår I at få for meget sukker og til gengæld får I mange flere vitaminer og næring!

Udover at få hr. fyr med dine sunde vaner, skal du selvfølgelig selv sørge for at holde fast i dem! Når I er ude at spise, kan det godt være, at hr. fyr bestiller en masse usund mad – men derfor behøves du jo ikke gøre det. Bestil, hvad du normalt ville have bestilt.

Udover, at kosten er vigtig for dig og hr. fyr er det ligeså vigtigt for dine kæledyr. Du vil med din hund opleve, at den også vil tage på, hvis den spiser forkert eller du fodrer den for meget. Få styr på din hunds kost her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *