Fire romantiske feriedestinationer for to

19. september 2016 Rejser og udflugter 0
Fire romantiske feriedestinationer for to

Findes der noget bedre end en romantisk tur for to? Hvor I hånd-i-hånd kan udforske verden sammen? Nej vel? Her kommer fire bud på, hvor næste kærestetur kan gå hen.

  • Paris

Det er nok ingen overraskelse, at Paris er med på listen over romantiske feriedestinationer. Men lysets by er bare et af de mest romantiske steder på jorden. Her kan I blive som nyforelskede igen, mens I går gennem byen, der med sin parisiske charme, arkitektur, ikoniske monumenter (Eiffeltårnet, Triumfbuen og Notre Dame) og stier ved den smukke Seinen giver jer en romantisk setting.

Stort set alle de parisiske bistroer er velegnet til en romantisk middag, men I kan også lave jeres egen picnic. Alt du skal bruge er en flaske af jeres yndlingsvin, nogle croissanter og en friskbagt baguette samt noget ost og så er I ellers klar til en romantisk picnic ved bredden af Seinen eller Place des Vosges pladsen.

  • Rom

Folk fra hele verden kommer til Rom for at bejle til deres elskede. Og her har I mulighed for at slentre hånd i hånd igennem gaderne om aftenen og huske, hvorfor I blev forelskede. I kan besøge Trevi fontænen og ønske jer evig kærlighed og lykke. Eller I kan besøge et af de andre 2000 flotte springvand i Rom. Rom byder på en masse imponerende historie, arkitektur og livsstil.

  • Venedig

Denne smukke by er med dens stille kanaler og smalle brostensbelagte gader perfekt at udforske sammen med din amore. Omkring byen ligger der en masse smukke øer. Øen Giudecca har blandt andet en flot udsigt over både lagunen, Doge paladset og Piazza San Marco. Når I er i Venedig, kan I tage på en romantisk gondoltur eller suge stemningen til jer på Markuspladsen med dets små orkestre.

  • Barcelona

Barcelona er også en fantastisk by at opleve sammen og her er det ikke svært at mærke kærligheden i byen, hvor sommeren varer ved og alle er hjertevarme. Byen er fyldt af gotiske bygninger, som står side om side med moderne kunst. Udover det er der kilometervis af uberørt kystlinje, hvor I med hinanden i hånden kan nyde den smukke solnedgang. I har også rig mulighed for at være kulturelle, det kan blandt andet anbefales at se det ufærdige Sagrada Familia og Gauide House Museum.

Tips til, hvordan I får råd til at rejse

Rigtig mange danskere elsker at rejse. Men økonomien skal jo også hænge sammen uden, at I skal ud og tage lån hver gang I skal rejse. Derfor kan I:

  1. Hold øje med afbudsrejser

De fleste kender allerede til dette trick, men det er vigtigt at gøre opmærksom på, for der er mange penge at spare. Afbudsrejser er nemlig tit rigtig billige, det kræver bare en lidt mere spontan tilgang, hvor I skal være i stand til at tage af sted med meget kort varsel.

  1. Sæt penge til side hver måned

Sæt jer for hver måned når I får løn, at en andel af jeres løn skal sættes ind på en ferieopsparing. I kan selv bestemme beløbet, for selv små beløb bliver til sidst til en del. Og alt hjælper, uanset om I får råd til flybilletter, flybilletter og hotel eller måske også råd til lidt lommepenge til på turen.

  1. Ønsk jer penge i gave

I kan ønske jer penge i fødselsdags- og julegave, som så skal direkte ind på ferieopsparingen, så I har flere penge at rejse for, når I skal afsted.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *