Fire fordele ved at sove i en elevationsseng

20. september 2016 Bolig 0
Fire fordele ved at sove i en elevationsseng

Det er vigtigt at få en god nats søvn, for at vågne op friske og udhvilede og kunne fungere optimalt i hverdagen. Her har vores seng og madras rigtig meget at skulle have sagt, så du får de bedste muligheder for at sove og genoplade batterierne.

Det hele starter 5-6 år siden, i hvert fald i Danmark – USA er foran som altid – hvor de første elevationssenge kommer til landet. Som ethvert andet nyt produkt tøver mange med at købe dem. Innovatorerne, de modige og velhavende tager chancen med dette nye produkt. På det her tidspunkt, nogle år efter Facebook fik fat på os danskere, blev elevationssenge markedsført til pensionister (også kaldet det grå guld). Det ændrer sig nogle år efter, og i dag er en elevationsseng at finde i mange hjem – unge som gamle køber dem. En seng er blevet taget ind i digitaliseringen og det er spændende at se, hvor de fører hen.

Udbuddet af elevationssenge er derfor stort. Mange forretninger sælger dem og markedet er derfor svært at finde rundt i. Du kan hurtigt føle dig forvirret, træt og udkørt, og egentlig bare have brug for en lur – i din gode gamle seng. Du bør dog holde fast, der er nemlig mange fordele ved en elevationsseng.

Fire fordele ved elevationssenge:

Din seng, som er flad, blød og nok lidt gammel er du nok glad for. Madrassen er som du ønsker og du vågner altid frisk og udhvilet. Der er nok ikke noget i vejen med den, vel? Men måske vil de fire fordele her overtale dig:

  1. Morgenmad eller en bog

En elevationsseng har flere fordele og muligheder. Fordelene er, at du vil kunne justere sengen så du bedre vil kunne se fjernsyn, læse en bog eller spise morgenmad på sengen. Det giver dig en større frihed end at du skal stable en masse puder for at komme op i højden.

  1. God for ryggen

Har du som mange andre danskere også ondt i ryggen eller døjer du med dårlige led, så kan en elevationsseng (måske) hjælpe på dette. I visse tilfælde vil du opleve bedre nattesøvn, idet du kan justere sengens højde.

  1. God for par

Rigtig mange danskere har en seng, der slet ikke passer til dem. Dette er ofte tilfældet, hvis du bor med din bedre halvdel og I ikke er enige om, hvad der er en god seng eller måske sover I stadig i den ene af jeres gamle seng. Men en elevationsseng kan I få præcist den madras, som I begge ønsker, da den kan have flere madrasser. Derudover er en elevationsseng god at eksperimentere med sexstillinger i, da I kan hæve dele af den. Så prøv en dag at sætte stemningen ved at tage noget frækt undertøj på, kan findes her, og hæve benenden lidt.

  1. Få bedre søvn, hvis du er gravid

En elevationseng er en perfekt seng til den gravide kvinde. Du vil som gravid kunne mærke stor forskel, specielt i ryggen. Efter fødslen vil du også have mulighed for at sidde bedre under amningen og du vil få en bedre støtte i ryggen.

Som afrunding kan du få nogle ord med på vejen, der giver dig noget at tænke over og skubber dig i den rigtige retning – mod en elevationsseng. Du bør starte med at google og finde tests på nettet. En side som sov-bedre.dk, har blandt andet lavet en test på elevationssenge og den kan du læse lige her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *