Gaveidéer til manden i dit liv

14. september 2016 Gaver 0
Gaveidéer til manden i dit liv

Det kan være rigtig svært at finde på idéer til, hvad man kan give sin kæreste i fødselsdags-, månedsdags-, årsdags- og julegave. Især, hvis han generelt ingen ønsker har og selv køber tingene, når han mangler dem. Herunder kan du finde inspiration til, hvad du kan give din kæreste i gave.

Tøj

Tøj, især T-shirts og skjorter, kan han næppe have for mange af. Fordelen ved at købe tøj til din kæreste er også, at du får indflydelse på, hvordan han går klædt. 😉 Benyt muligheden til at give ham en rigtig flot T-shirt, en lækker skjorte eller måske noget helt tredje, som du ved, bare vil klæde ham rigtig godt.

Whisky

Hvis din kæreste godt kan lide whisky, vil han nok blive rigtig glad for en god flaske whisky. Har du ikke selv forstand på, hvilke whiskyer, der er gode, kan du få hjælp her.

Klippekort

Du kan også give din kæreste en personlig og hjemmelavet gave, som et klippekort. Hele idéen med et klippekort er, at din kæreste frit kan vælge, hvad han vil have/lave. Klippene kan være en aktivitet eller oplevelse sammen med dig, en ydelse eller noget han får. Og din kæreste kan selv vælge, hvornår han vil gøre brug af klippene.

Idéer til klip kan for eksempel være:

  • En tur i biografen
  • Massage
  • Et spaophold
  • En tur på casino
  • Køre gokart
  • En fræk overraskelse
  • En hel aften med fodbold (og uden brok)

Fodboldbilletter

Har din kæreste et fodboldhold, som han bare er kæmpefan af? Så scor nogle gode kærestepoint ved at give ham billetter til stadion, næste gang hans hold skal spille. Du kan jo selv vælge om det er dig, der skal tages med ind og se kampen eller om han måske skal afsted med en af sine venner.

Oplevelsesgaver

Det er så hyggeligt at lave noget med hinanden. Og her har du virkelig mulighed for at være kreativ – hvad kan din kæreste godt lide at lave? Du kan jo selv bestemme om det er noget, der skal tage en aften, en hel dag eller måske en hel weekend. Du kan for eksempel give ham et årskort til tivoli, en tur på Oslobåden, en hel dag, hvor du har planlagt at lave hans yndlingsting eller noget helt fjerde.

Parfume

Forkæl din kæreste med en rigtig god parfume. Han vil stensikkert blive smadderglad for den og bruge den, for så ved han, at du synes han er lækker at dufte til.

Barbermaskine

En god barbermaskine kan være en rigtig god gave til din kæreste. Der er stor forskel på barbermaskiner, så du kan sørge for, at han får en rigtig god en, som han vil kunne lide at bruge. Hvis du ikke har så meget forstand på barbermaskiner (hvilket giver god mening) kan google dig til hjælp eller spørge de ansatte i elektronikbutikkerne.

Få mere inspiration hos http://www.gavetid.dk/gaver-til-ham/


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *