Frække kostumer til soveværelset!

09. september 2016 Sex og samliv 0
Frække kostumer til soveværelset!

Kostumer behøver ikke kun bruges til fastelavn, karneval, sidste skoledag eller halloween. Nej, de kan også sagtens bruges til at pifte livet i soveværelset lidt op – frække kostumer findes der nemlig nok af, og de bruges af mange – men hvad med dig?kostumer

En fræk udklædning er slet ikke nogen dum idé, hvis du synes livet i soveværelset er blevet lidt kedeligt, og det trægner til ”en mindre forfriskning”. Mange synes det er en smule pinligt, men hvis det alligevel ikke er andre end partneren der ser dig i kostumet, og det er med til at pifte alt op – hvad pinligt er der så over det?

Der findes et kæmpe stort udvalg af frække udklædninger, og alt afhængigt af hvad i er til, så koster de altså ikke en formue. Derudover kan de bruges flere gange, så det kommer pludselig hen og bliver en god investering!

Køb et frækt kostume som gave!

Savner du, at der er mere gang i sexlivet, og har din partner snart fødselsdag? Så er det en perfekt anledning til at købe et hedt kostume. Din partner vil helt sikkert synes det kunne være sjovt, og hvem ved om det pludselig bliver en ny passion? Du kender helt sikkert din partner langt bedre end vi gør (det håber vi i hvert fald), så tænk over, hvad vedkommende kan lide. Er det et sygeplejerske kostume, eller er det mere over i et frækt politikostume? Eller er det en mand, som bedst kan lide et politikostume, eller er han mere over i et brændmandskostume? Måske i kunne købe et matchende sæt? Kun fantasien sætter grænser!

Køb udklædningen på nettet!

Synes du det er pinligt at købe sådan et kostume i en butik, så kan du med fordel købe det på internettet. Ikke nok med, at du får det leveret direkte hjem til dig, uden nogen ser hvad det er – så er det også oftest langt billigere! Herudover er udvalget ofte langt større på nettet, så du næsten kan være sikker på at finde noget, der passer til dine behov.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *