5 sunde gaveidéer til kæresten

06. september 2016 Gaver 0

Måske er det snart din kærestes fødselsdag. Måske er du også i total vildrede om, hvad han eller hun skal have i fødselsdagsgave. Vi præsenterer her 5 gaveidéer, som din kæreste ikke alene vil blive glad for, men nok også kan gøre vedkommendes hverdag en anelse sundere.

Ergonomiske kontorstole er sunde for ryggenkontorstol_ergonomisk

Har din kæreste ondt i ryggen? Hvis ja, er det ikke så underligt. En undersøgelse fra Danmarks Statistik fra 2010 viser, at hele 42,6 pct. af alle danskere har haft lænderygssmerter. Og smerter i ryggen er bestemt ikke behageligt – det kan reducere ens livskvalitet markant. Samtidig viser en anden undersøgelse, at produktiviteten på arbejdet falder, når man oplever lænderygssmerter.

En god gaveidé til kæresten er derfor en ergonomisk kontorstol. En ergonomisk kontorstol er en stol der tager hensyn til din krop og rygs ve og vel, samtidig med, at du sidder behageligt på den. Du kan se en test af ergonomiske kontorstole her.

Men en ergonomisk kontorstol er heller ikke billig. Hvis du skal have en ordentlig ergonomisk kontorstol slipper du næppe for under 2000,- kroner. Og det er altså meget for en enkelt fødselsdagsgave. Derfor kan det være en idé at slå sig sammen med familie eller venner og give gaven som én samlet gave. Det kan du være sikker på, at din kæreste – og ikke mindst hans krop – vil sætte meget pris på.

 

Medlemskab til en løbeklub

Her vil vi komme med et lidt anderledes forslag: giv din kæreste et medlemskab til en løbeklub. Det kan måske virke som en bedre idé at give et fitnessabonnement, men vores erfaring siger, at man kommer i fitnesscenteret et par gange, og så går det ligesom i sandet. Med et medlemskab til en løbeklub bliver din kæreste til gengæld hængt op på at møde hver gang der er træning, ligesom der er mulighed for at møde nye venner og bekendte i løbefællesskabet.loebesko

Der findes enormt mange løbeklubber rundt omkring i landet, og en simpel Google-søgning på løbeklub + jeres bys navn plejer at kunne gøre tricket. Alternativt har Dagbladet Politiken samlet en liste over de bedste løbeklubber i Danmark – den kan du finde her.

Det kan måske virke lidt overvældende og en tand for opfordrende for din kæreste, at du giver ham eller hende et medlemskab til en løbeklub. Derfor anbefaler vi, at du melder dig ind i løbeklubben sammen med din kæreste. På den måde får I begge ugentlig motion samtidig med, at I kan få nogle gode oplevelser sammen.

Hvis du overvejer at give din kæreste et medlemsskab til en løbeklub, bør du nok også forære hende noget lækkert løbetøj eller et par gode kondisko. Du kan finde et stort udvalg af lækker løbetøj her.

Et Smartwatch er både praktisk og motiverende

Du har måske allerede hørt om det såkaldte Smartwatch fra Apple. Det er i al enkelthed et ur til din iPhone, som har en hel del smarte funktioner – herunder den såkaldte fitnesstracker. Gennem hele dagen vil Smartwatch’et måle din kærestes puls og meget andet. Det er helt sikkert også en gave, han vil blive glad for!

En anden type smartwatch er de såkaldte aktivitetsure. De er blevet ekstremt populære her i 2017, og vurderes kun at fortsætte med at blive mere mainstream. De store førerskib er det såkaldte Garmin Vivofit, som forhandles i de fleste elektronikkæder i landet.

Læs mere om aktivitetsure her

Hold styr på vægttabet med en badevægt

Er din kæreste allerede i gang med et vægttab? Så kan du helt sikkert hjælpe ham eller hende på vej med en badevægt! Badevægte findes i mange forskellige former, og et af de helt nyeste fra stammen hedder Withings WS-50.

Fordelen ved Withings WS-50 badevægten er, at den kan kobles op på wifi, hvor du fra din iPhone og computer kan se grafer over vægtudviklingen. Det gør det meget nemmere at følge udviklingen mod en sundere og mere slank krop! Withings WS-50 er til gengæld en anelse dyr, og det kræver nok også derfor, at du slår dig sammen med familie og venner, så din kæreste får én fælles gave.

Et andet alternativ til Withings WS-50 er markeds mest populære kropsanalysevægt Beurer BF700. Med BF700 får du en vægt med alle de bedste features til billige penge. Med denne model får du altså størst værdi for pengene, hvilket også bekræftes af Forbrugerrådet Tænk’s anmeldelse, som har kåret vægten til “Bedst i Test” sammen med konkurrenten Tanita RD901. Ønsker du at læse mere om Beurer BF700, så kan du finde mere information på kropsanalysevaegt.dk.

Abonnement til Aarstiderne

En helt anden mulighed er at give din kæreste et abonnement til madtjenesten Aarstiderne. Aarstiderne er en service, hvor I ugentligt kan få en kasse med eksempelvis grøntsager eller frugter. Det giver helt sikkert mulighed for sundere madvaner, når man har du sunde råvarer til rådighed.

Med en frugtkasse hos Aarstiderne får man 4-5 typer frugt med ca. 5 kg. frugt for 149,- kroner. Det er bestemt ikke en dårlig pris taget i betragtning, at leveringen også er inkluderet i den pris. Prisen er heller ikke så høj, at man behøver at gå sammen med familie og venner om gaven.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *