Tre ting du kan gøre for at forkæle din mand

Tre ting du kan gøre for at forkæle din mand

Din kæreste gør med sikkerhed en masse søde ting for dig – måske endda også uden du ved det. Det kan være svært at sætte pris på alle de gode gerninger, som ens mand gør for en, når man har travlt med at klage over det beskidte vasketøj på gulvet eller skraldet, han endnu ikke er gået ned med. Men det kan være, at det er på tide at forkæle ham og virkelig vise, hvor meget du sætter pris på ham. Her kommer derfor nogle idéer til, hvordan du kan sætte et smil på læben hos din mand.

Lav hans yndlingsret

Det er ikke for sjov, at man siger, at vejen til en mandshjerte går igennem hans mave. Alle mænd har mindst en yndlingsret, som de absolut elsker at få serveret. Så hvorfor ikke købe ind til netop denne, inviter ham hjem og sig du nok skal finde på noget mad for herefter at overraske ham med en hyggelig, romantisk middag.

Sådan en overraskelse behøver ikke koste det hvide ud af øjnene, tværtimod. Sørg samtidigt for at der er købt vin og måske noget dessert, så I rigtig kan få en hyggelig aften ud af det.

 

Skriv et sødt kort

Mange piger tror ikke, at fyre sætter pris på følsomme kærlighedserklæringer, men det er bestemt en myte. Det er langt fra kun piger, der nyder godt af disse. Rigtig mange mænd vil nemlig glæde sig utrolig meget over at få smidt sådanne nogle sukkersøde ord i hovedet.

Det er dog ikke altid lige let at få sagt det ansigt til ansigt. En god idé kan derfor være enten at lave et sødt kort eller købe et, hvis tiden eller kreativiteten ikke lige er der. Her kan du skrive ned, hvad du føler for ham, og hvor glad du er for jeres tid sammen.

Et kort har også den fordel, at det kan gemmes. Efter noget tid kan han derfor finde det frem fra gemmerne, læse det igen og blive glad på ny.

 

Inviter hans yndlingsgutter over

En tredje mulighed er at holde en overraskelsesaften for ham med gutterne. Det er ikke sikkert, at de nødvendigvis er så gode til at samle sig om noget lækker mad og gode drinks for rigtigt at mandehørme – og selvom de er, vil både din kæreste og hans venner med sikkerhed elske det, hvis du var den, der samlede dem.

Måske kender du en, der har et pokerspil gemt, såom de kan underholde sig med det. Du kan også servere rigtige mandedrinks som Old Fashioned, som vil passe perfekt til deres mandeaften. Alkoholen kan du altid købe her. Sæt samtidigt nogle lækre snacks frem, så vil de med uden tvivl elske dig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *