Hjælp min kæreste har måske klamydia

06. august 2017 Brevkassen 0
Hjælp min kæreste har måske klamydia

Kære brevkassse

Mit navn er X, og jeg skriver fordi jeg er i stor splittelse omkring en mulig utroskab fra min kærestes side. For cirka 7 dage siden fandt jeg en klamydia test i vores skraldespand to dage efter min kæreste var sted på en bytur med drengene.

Jeg kan ikke rigtig forestille mig andet end, at han har været mig utro og efterfølgende fået klamydia.

Hvad skal jeg stille op?

Vi har været kærester i tre år og bor sammen. Det er godt nok forfærdeligt. Jeg kan ikke finde ud af om, jeg skal konfrontere ham med klamydia-smitten eller om jeg bare skal ignorere det og leve med det. For det er jo ikke sikkert, at han har været mig utro.

Svar på spørgsmål

Kære X

Uha, det er en træls situation. Du ved ikke om, din kæreste har været dig utro og du kan ikke med sikkerhed vide om, han han er blevet smittet med klamydia. Der findes faktisk mange måder man kan blive smittet, hvorfor det ikke er nødvendigvis sikkert, at din kæreste har været dig utro.

Du kan gøre flere ting:

  1. Du konfronterer ham med det og spørger, hvorfor der ligger en klamydiatest i skraldespanden. Der kan jo være en god forklaring.
  2. Du afventer og ser om, han siger noget selv.
  3. Du afventer og ser om, han får nogle klamydia symptomer. For hvis han er smittet, så skal han til læge eller bestille pillerne online. Disse ting kan du holde øje med.

Hvis din kæreste er smittet med klamydia, vil du kunne se følgende symptomer:

  • Det svier når han tisser. Det er svært for dig at vide, men læg mærke til om han kommenterer noget med hans tisseri.
  • Infektioner i endetarmen. Ja den er god nok! Hvis din kæreste har været dig utro og haft analsex, så kan han godt være blevet smittet i endetarmen. Man ved aldrig.

Hvis du vil læse mere om klamydia, kan du gå til følgende kilder:

Klamydiasymptomer.dk

Klamydia infektioner på Sundhed.dk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *