Ting du ikke kan undvære i garderoben som kvinde

15. august 2017 STIL & SHOPPING 0
Ting du ikke kan undvære i garderoben som kvinde

Som kvinde er der bare nogle ting, der er ekstrem svære at undvære i sin garderobe. Har du samtidigt disse ting, gør det hverdagen og dét at finde det perfekte outfit langt lettere. Men hvilke ting er det helt præcis som er must-haves i enhver kvindegarderobe?

 

Den sorte kjole

Den sorte kjole – eller ”the little black dress” som også hyppigt bliver brugt – er guds gave til kvinder. Når man står foran sit klædeskab og ikke kan finde ud af, hvilket tøj, der passer sammen og hvad man skal have på, kan den sorte kjole være den, der redder dagen – og det gør den ofte.

Det er denne kjole, du altid kan vælge at tage på i mangel af bedre, men som du samtidigt ved sidder godt på dig og som du føler dig tilpas i, hvilket er utrolig nyttigt at have i sit klædeskab. Det er bestemt ikke alle dage, man har tid til at stå flere timer ved garderoben og prøve forskellige dele før et arrangement.

 

Den perfekte lædertaske

Den perfekte lædertaske er en anden ting, der er essentiel at have i garderoben. En taske af god kvalitet som samtidigt kan tåle lidt af hvert er utroligt praktisk at købe sig. At have læder tasker i flere forskellige størrelser kan samtidigt være smarte at have, så du altid har den perfekte taske at tage med dig, uanset hvad du skal – en tur i biografen, i byen eller ud og shoppe med pigerne. Du kan få et stort udvalg på denne hjemmeside.

 

Det ultimative par stiletter

Det er ikke altid lige ofte kvinder går i stiletter – for nogle er det nærmest hverdag, hvor det for andre kun sker en gang om året til den helt store fest.

Uanset hvor ofte du går i stiletter, er det vigtigt at have et par stiletter, som du altid kan vælge at tage på, og som du ved er behagelige en hel aften, uden at du behøver at skifte de høje sko ud med sneakers midt på aftenen.

Ofte har kvinder en masse forskellige stiletter men kun et enkelt par eller kun nogle få, som der rent faktisk bliver taget i brug, da de er de eneste, der faktisk er tålelige at gå med. En investering i det ultimative høje sko kan derfor være en rigtig god idé.

 

De fede sneakers

Sneakers er de seneste par år blevet meget udbredte i dansk mode. Om man har jeans eller kjole på er sneakers blevet ”tilladte” – også uden for træningsrummet. Mange bruger dem endda hver eneste dag, da de både er moderigtige og behagelige. Derfor kan det sagtens betale sig at købe sig nogle sneakers til forskellige lejligheder og i forskellige modeller og farver. Der er ingen tvivl om, at de nok skal blive brugt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *