Tre gaveidéer til kvinden i dit liv

20. december 2017 Gaver 0
Tre gaveidéer til kvinden i dit liv

Står du igen, igen i juledilemmaet, hvor du ikke ved hvad du skal give kvinden i dit liv i julegave? Enten fordi hun har alt, at du ved hun alligevel går ud bytter det eller af en helt tredje årsag? Så er du bestemt ikke alene! Derfor får du her tre idéer til, hvad du kan give din kæreste i julegave.

Følg ønskesedlen til punkt og prikke
Selvom det måske ikke er den mest kreative idé, vil den sikreste løsning være, at du går ud og køber en gave til hende, som du ved hun ønsker sig. Det kan enten være fordi hun har talt om den i lang tid, eller fordi hun specifikt har givet dig en ønskeseddel.

Hvis du vælger denne løsning. vil du være helt sikker på, at din kæreste bliver glad for gaven og bruger den hyppigt fremover. Dog er det vigtigt, at du er diskret, når du spørger ind til hendes ønsker – det skal jo helst være en overraskelse.

Den personlige og romantiske gave
De fleste kvinder elsker romantik og følelser – især når de mindst venter det. Dette kan du kombinere med julegaven ved at give hende en gave med et romantisk tvist. Alt efter din kreativitet har du en lang række muligheder, som hun vil elske.

Eksempelvis kunne gå på smykkejagt og finde en halskæde, en ring eller et armbånd – her kan du eventuelt få hjælp af en af din kærestes gode veninde, som helt sikkert ved hvad din kæreste kunne ønske sig.
På denne måde giver du din kæreste en gave, som hun kan bruge stort set altid og som får hende til at tænke på dig, hver gang hun tager det på.

En oplevelse for jer begge
Den absolut mest kreative idé er dog at give hende en gave i form af en oplevelse, som I kan dele. Det fantastiske ved denne gave er, at hun aldrig vil gætte det, hun kan ikke bytte den og vigtigst af alt, at I får en fantastisk oplevelse sammen.

Eksempelvis kunne du invitere hende på en skiferie til Hemsedal i vinterferien, hvor i kan få en aktiv og sjov ferie i fællesskab, hvor I absolut ikke kommer til at kede jer. Her får I mulighed for flere timers fantastisk skiløb i de norske fjelde og derudover mulighed for afslapning i de hyggelige aftentimer foran pejsen.

Der er selvfølgelig mange andre gaver, som du kan forkæle din kæreste med juleaften. Men husk på at det i sidste ende selvfølgelig er tanken, der tæller. Og selvom din kæreste måske ikke er overvældet af begejstring, så bliver hun altid glad for din omtanke og kærlighed uanset hvad.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *