3 tips til sund mad i en travl hverdag

17. december 2017 SUNDHED & SKØNHED 0
3 tips til sund mad i en travl hverdag

De fleste vil gerne leve lidt sundere i hverdagen. Men det kan dog være svært, da mange lever i en travl hverdag, hvor der ikke er meget tid til at bruge på madlavningen. Men der er mulighed for at spise sundt, selvom du har en travl hverdag. Vi har samlet et par tips til hvordan du gør her.

Læg en madplan

Vores først råd til en sund hverdag, er at lægge en madplan. Når du har en travl hverdag, kan det godt være en stressende beslutning, at finde på god aftensmad, når klokken er tæt på spisetid, men her kan en madplan være med til at hjælpe.

Hvis du lægger en madplan, fore en uge af gangen, får du en meget bedre mulighed for at lave sund aftensmad. Hvis du ikke har en madplan, er det nemlig større sandsynlighed for at du ryger i fast food-fælden og køber noget hurtig mad, som ikke altid er lige sundt.

Du kan fx sætte dig ned søndag aften og planlægge aftensmaden for den kommende uge. Når du har planlagt aftensmaden, er det nemmere at få lavet de sunde retter, og det er dermed første skridt til sund mad i din hverdag.

 

Find spændende opskrifter på nettet

Når der skal laves sund mad, oplever de fleste at mangle inspiration til lækre retter, der kan få det sunde mad til at smage fantastisk. Her kan internettet være din hjælper. Der findes et hav af bloggere og mange andre hjemmesider, der laver gode opskrifter på sund og lækker aftensmad.

Du kan derfor finde mange spændende opskrifter på nettet, som du kan lave hjemme i dit køkken. Når du finder nye opskrifter, bliver det mere spændende at spise en masse sund mad, sammenlignet med, hvis du ofte laver den samme pastaret med de samme grøntsager.

Du kan sidde og finde spændende opskrifter, når du er ved at lave madplanen og ligge dem sammen med planen. Så er der gjort klar til den sunde aftensmad, når den travle hverdag melder sig. Samtidig kan nye opskrifter også være med til at du spiser mere varieret – så det er både sundt og spændende at finde nye opskrifter, som du kan prøve kræfter med.

 

Suppler med kosttilskud

Sund kost handler i høj grad om at spise varieret, så du får en masse af de vigtige vitaminer. Men selvom du spiser varieret, kan det godt være svært at få alle de nødvendige vitaminer gennem kosten, og du kan derfor overveje at supplere med kosttilskud.

Du kan fx tage kosttilskud i form af multivitaminer. Fordelen ved multivitaminpiller er, at du får en masse forskellige vitaminer og det er derfor en god måde, at dækket dit vitaminbehov på. Du kan fx tage Biosym Omnimin Pure, der indeholder hele 28 vitaminer, mineraler i passende doser. Du kan købe Omnimin Pure samt mange andre kosttilskud ved at klikke her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *