Sådan kommer du godt igennem flytningen

21. december 2017 BOLIG & DESIGN 0
Sådan kommer du godt igennem flytningen

Flytning er for mange et par stressende uger, hvor alt skal pakkes ned, flyttes og pakkes ud igen, samtidig med at den almindelige hverdag ofte kører videre ved siden af. Hvis du er en af dem, der er lidt stresset over flytningen, bør du læse med her, hvor vi kommer med gode råd, til hvordan du kommer godt igennem din flytning.

Begynd nedpakningen i god tid

De fleste bliver overrasket over, hvor mange ting de egentlig har, når skuffetømningen begynder og det hele skal pakkes ned i kasser. Derfor er det vigtigt, at du begynder at pakke tingene ned i kasser i god tid, så du ikke står på flyttedagen og mangler at pakke det meste af huset ned.

Når du pakker alle dine ting ned i kasser, er det en fordel hvis du efterhånende skriver ned på hver kasse hvad der er deri. Det vil gøre processen meget nemmere, når du skal pakke ud, da du så kan hurtigt kan se hvilke kasser, de forskellige ting er i.

 

Få hjælp til din flytning

At flytte kan godt være en stor omgang, og for at komme godt igennem din flytning er det derfor afgørende at du får hjælp. Du kan enten vælge at få hjælp af venner og familie eller overveje at alliere dig med et flyttefirma.

Fordelen ved et flyttefirma er at du får hjælp af nogle, der ved hvordan de skal håndtere tunge møbler, hvis de fx skal op af trapper. Det er derfor fordel, så din familie og dig ikke ender med ondt i ryggen efter flytningen.

Du kan med fordel kigge efter et flyttefirma i den by du flytter til eller fra. Du kan fx finde et flyttefirma i Næstved ved at klikke her.

 

Tag dig god tid til at indrette dit nye hjem

Når du har fået flyttet alle din møbler og ting ind i dit nye hjem, gælder det om at være tålmodig, når dit nye hjem skal indrettes. Det kan godt tage tid at finde ud af, hvor de forskellige møbler skal stå.

Det kan derfor være, det er nødvendigt, at du flytter lidt rundt på møblerne de første uger, for at finde de bedste placeringerne til dine møbler. Hvis du har mange nips ting kan det også være at du skal flytte lidt rundt på dem til at starte med, for at du får indrettet dig godt i dit nye hjem.

 

Husk at give besked om ny adresse

Som det sidste skal du huske at registrere din flytning inde på borger.dk, så folkeregistret for din flytning af vide.

Du skal samtidig overveje, om der er andre der vil have gavn af at kende din nye adresse. Ud over familie og venner, kan det være en god idé at fortælle om din adresseændring til fritidsaktiviteter, tandlæge, vandværk, skole og andre steder, der har brug for din adresse.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *