Find den helt rigtige gave

21. december 2017 Gaver 0
Find den helt rigtige gave

Vi kender alle den følelse af, at vi gerne vil give vores kæreste den bedste gave og på den måde signalerer hvor glad man er for sin udkårne. Det kan til gengæld være utroligt svært at finde den rigtige gave.  Det er selvfølgelig tanken der tæller, men en ”forkert” gave kan gøre mere skade end det gavner, så her er der nogle tips til hvordan du skal finde den rigtige gave til din kæreste.

 

Tænk efter

Inden du går ud og køber en gave til din udkårne, så er det vigtigt lige at have gjort sig nogle overvejelser omkring, hvad hun egentligt interessere sig for og frem for alt, sætter pris på. Det vil være hul i hovedet at købe et smykke, hvis hun på ingen måder interessere sig for smykker.  Der er må første punkt være lige at gøre sig nogle overvejelser, således gaven ikke ender med at blive et dumt impulskøb.

 

En rejse

At rejse er at leve og denne gave vil falde i god jord hos næsten alle piger.  Det behøver ikke at være en uge med alt betalt på et femstjernet hotel, men kan i lige så høj grad være en lille weekend getway til et romantisk spot, som vil få amorinerne i luften.  En rejse er ikke materielt og det vil skabe minder, som er med til at binde jer sammen som par. Dertil kan det være et frisk pust, hvis I begge har en travl hverdag, hvor der ikke er det store overskud til kvalitetstid sammen, når opvasken, madlavningen og ikke mindst rengøringen er blevet klaret.

 

Tøj

Alle piger er glade for tøj. Det er her man virkelig kan gå galt i byen, hvis man ikke er opmærksom på, hvilken stil ens udkårne har. Ved at købe et stykke tøj der overhovedet ikke matcher hendes stil, vil give hende anledning til at tro, at man bare negligere hende, hvilket ikke er meningen med gaven. Derfor er det alfa og omega, at man er 100 % sikker på, at det er noget som vil falde i hendes smag, evt. Prøv at huske på om hun har omtalt noget hun mangler eller om der en specifik kjole nede i lokal butik hun ofte har kigget på. Det vil uden tvivl falde i god jord, hvis det noget hun virkelig står og mangler.  Det kan også være et smykke eller en genstand der mangles i jeres fælles bolig, såsom et Nordal vitrineskab.

 

Aktivitet

Oplevelser er det der binder os sammen og hvis man ikke synes, at et stykke fancy tøj er sagen eller man ikke har tid til at komme ud at rejse, så kan en sjov aktivitet en lørdag eftermiddag også være en god idé. Det kan eksempelvis være, at i skal i wellness center og have massage.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *