Top 5: Disse produkter fungerer bedst i (hjemme)skolen:

12. februar 2019 Uncategorized 0

Hjemme hos os holder vi ofte hjemmeskole. Ikke som i en helt almindelig skole, men en skole, som vægter en sammensætning af læring og leg højt. For hvorfor skulle det ikke være sjovt at lære?

Som forældre er man altid lidt nervøs for, hvordan det kommer til at gå ens børn, når de starter i skole. Derfor tog vi vores forholdsregler, og startede vores egen lille hjemmeskole før den oprindelige børnehave- og skolestart.

Vi har lært meget af processen – og vi kan allerede se, at vores børns sproglige og motoriske evner er blevet bedre.

Bogen ‘dig og mig og vi to…’ er en af de legeredskaber, som vores børn har lært meget af. Især den mindste har udviklet sine rytmiske og sproglige evner.

Vi føler, at bogen har klædt hende meget bedre på til børnehavestart, og den kan kun få vores varmeste anbefalinger.

Et andet stykke legetøj, som også har haft stor betydning er hammerbrætter (som også bliver kaldt “slå-nu” herhjemme) :-). Vi har tydeligt kunne se en udvikling fra, at børnene slet ikke kunne ramme de farvede klodser til, at de nu slår dem i så let som ingenting. Deres motoriske sans har udviklet sig enormt, og ofte ført til stor latter for både mor og unger.

Jeg vil også fremhæve ‘rør og find’ spillet. Børnenes følesans og finmotorik kommer isærhed på prøve. Børnene elsker virkelig denne leg, hvor man skal trække et kort, og så føle sig frem til den figur, som er at finde på kortet – og jeg må indrømme.. Mor har sommetider også sine udfordringer.. 🙂

Vi ELSKER dette stykke legetøj. Ikke nok med at det er sjovt, så kan man også udfolde sin kreativitet. Dette legetøj kan bruges til flere aldre, hvilket vi også gør herhjemme. Den mindste øver sig i at stable is-kuglerne ovenpå hinanden, imens den største navngiver kuglerne og giver dem en pris. Hvilket noglegange er ensbetydende med, at mor må have pengepungen op for en lækker is :-).

Hos os er vi vilde med Gurli Gris – eller ‘duuuui’ som den mindste kalder Gurli. Ægget er oplagt til at lære børnene rytme. Samtidig udfordre det hørelsen med en ny lyd og udvikler dermed deres auditive sans.

Jeg kan kun anbefale at kombinere leg og udvikling derhjemme. Vi har haft stor glæde af dette legetøj, og oplever tydeligt en forbedring hos vores børn. Legetøjet er købt hos webshoppen CIHA, som er eget af Rikke og Jens, der har de to sødeste børn sammen! De to piger er født med stort høretab, hvorfor de har udviklet denne fantastiske webshop, som har specialiseret sig i at kombinere leg med udvikling. Hvis du ikke allerede kender shoppen, så vil jeg anbefale dig at tjekke den ud (http://Ciha.dk).

Dette indlæg er sponsoreret af CIHA.dk.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *