Tips til at forkæle ham på hans fødselsdag

23. november 2016 Gaver 0
Tips til at forkæle ham på hans fødselsdag

Når kæresten har fødselsdag vil man gerne gøre lidt ekstra for, at sikre sig at han er tilfreds og glad. Problemet er jo bare, at fyre er lige så forskellige og besværlige som piger, når det kommer til gaver og fødselsdagsforkælelse.

Naturligvis kan man forsøge den gamle løsning med en stor rød bøf og en blowjob, men er det helt ærligt ikke lidt søgt? Det er efter hånden blevet så meget en kliché, at man har oprette en specifik ”mærkedag” til det. Der må da være bedre metoder.

Her er et parforslag til hvordan man kan forkæle ham på hans fødselsdag.

Herrehygge med gutterne

Hvis han er lidt af en drengerøv, så kan du med fordel arrangere den vildeste herreaften. Inviter hans bedste kammerater forbi, skaf dem nogle lækre bøffer, der bliver tilberedt til perfektion og sørg for at der er masser af kolde øl på lager.

Så kan de hygge med fodbold, god mad og masser af mandehørm, som fyrene så gerne vil. Hvis du lige vil sørge for lidt ekstra, så har du skaffet en god falske Whisky og en cigar. Det er næsten lige så kliché som bøf og blowjob, men lur mig om ikke den virker hver eneste gang.

Hjemmehygge kun for ham

Hvis han er den lidt mere indadvendte type, der trives i sit eget selskab og måske er lidt af en gamer, så er der heldigvis også masser af muligheder der.

Køb et nyt PlayStation spil til ham og præsenter det med pizza, sodavand og snacks til hele natten. Han vil elske det og det giver en fødselsdag, som han med garanti ikke glemmer. Du kan evt. tilføje lidt ekstra hvis du sætter dig sammen med ham og viser interesse i det han spiller. Måske kan i begge spille. Del hans interesser, så får du en lykkelig kæreste.

Giv ham den bedste gave: Dig

Han kan ønske sig mange ting, men han har allerede det bedste i verden, nemlig dig. Sørg fora t han husker hvorfor han er verdens heldigste fyr. Du kan maje dig lidt ud med makeup, lækkert tøj og farverige neglelakker. Se et kæmpe udvalg af disse på minta.dk til favorable priser.

Det behøver jo ikke være sjofelt eller nedværdigende, men sørg for at han føler, at det er HAM der er i centrum. Det er jo hans fødselsdag. Og glipper alt andet, ja så er der jo bøf og…


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *