3 ting der kan skabe nyt liv i parforholdet

23. november 2016 Rejser og udflugter 0
3 ting der kan skabe nyt liv i parforholdet

Er du i et parforhold hvor der ikke sker så meget nyt og i tit og ofte skændes mere end i egentlig taler sammen? Så har vi lavet denne guide til dig, hvor du kan finde gode tips til at få nyt liv i forholdet og igen få det til at blomstre.

For mange af os glemmer ofte, at det handler om at give mere af sig selv og give os mere tid til at se situationen fra vores partners side. Så læs med her og bliv klogere på hvilke tiltag du kan tage for at få mere gang i parforholdet igen.

Lyt mere til din partner

I et forhold er det vigtigt at man føler sig lyttet til og forstået. Din partner skal selvfølgelig også lytte til dig, men start med selv at skabe et godt eksempel og vær en god lytter, stil gode spørgsmål, forsøg at sætte dig ind i situationen og se det fra din partners side. Øv dig i at stille gode spørgsmål og øv dig i at lytte mere – ikke noget med at sidde med mobilen i hånden mens hun snakker, hold øjenkontakt og lyt intenst.

Lav kærestedage for din partner

Vil du gerne vise din partner at du holder af ham eller hende, så forbered små kærestedage i ny og næ. Det behøves ikke altid være på mærkedage eller andet, det kan ligeså godt være en helt almindelig torsdag aften, som du planlægger og gør lidt ekstra speciel. Gør hele dagen til en oplevelse ved at starte med at lave god morgenmad og servere det på sengen, tag ud og oplev noget kulturelt sammen, tag ud og spis noget god mad og slut eventuelt af med en tur i biografen eller andet. Lad vær med at forvente noget igen, men gør det fordi du holder af din partner og gerne ser jeres forhold varer ved i mange år frem.

Husk de små overraskelser

Der er ikke meget der er ligeså godt som at blive overrasket. Eksempelvis kan du give små, søde gaver, som viser at du holder af ham eller hende. Hvis du ikke har mange ideer til hvad det kunne være, så se eksempelvis Gavespot.dk. Her kan du finde både oplevelsesgaver og gaver til mænd. Af små gaver kan du give alt fra en god middag, en brunch på en lækker cafe, indskud til et par fede sneakers, en ny jakke, en parfume eller et smykke. Mulighederne er mange, så kig forbi siden ovenfor og se mange flere ideer. Især oplevelsesgaver er ting, som kan være rigtig godt for et parforhold. Her kan I sammen købe en oplevelse til fx et ophold på et slot, wellness eller måske komme ud og flyve i luftballon sammen, det er vigtigt for et parforhold at i oplever nyt sammen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *