Mand: Sådan finder du en god gave til kæresten i 2016

24. november 2016 Gaver 0
Mand: Sådan finder du en god gave til kæresten i 2016

Det er snart juleaften, hvilket betyder, at du som mand – igen igen – skal have fundet en god julegave, du kan give til din kæreste. Og det kan være umådeligt svært. Kvinder kan nemlig godt være meget selektive i forhold til, hvad de ønsker sig – også selvom de giver udtryk for noget andet.

Denne artikel giver dig svaret på, hvordan du finder den helt rigtige gave til din kæreste. Gaven som overrasker hende positivt og som bestemt ikke skuffer.

Vi mænd har det med at dumme os, når det kommer til gaver

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi mænd har det med at dumme os nogle gange – også når det gælder gaver. Og vi kan ikke bebrejdes. For det er svært at finde en gave hun bliver oprigtig glad for. Dog er der én gaveide du absolut ikke må fejle på…

Klassikeren: Undertøj i en for stor størrelse

Det dummeste man som mand kan gøre er at give undertøj i en for stor størrelse. Denne ”dumhed” er klassikeren inden for dårlige gaver du kan give til kæresten. Derfor vil vi godt understrege med det samme: Denne gaveide skal du holde dig fra medmindre du er 100% sikker på, hvad din kæreste bruger i størrelse.

Læs også: Inspiration til anderledes kærestegaver, der også kommer dig til gode

Mismatch: Kvinder vil gerne have gaver fra ønskesedlen, men vil også gerne overraskes

Som vi nævnte tidligere kan kvinder godt være meget selektive i forhold til, hvad de ønsker sig, selvom de måske giver udtryk for noget helt andet. Og ja, det er meget forvirrende som mand. For hvordan skal du nogensinde kunne gennemskue det?

Dette mismatch kan du heldigvis gribe an på en smart og proaktiv måde. Det handler om at finde lige præcis dén gave som ikke står på ønskesedlen, men som hun faktisk underbevidst drømmer om at få. Herunder kan du blive klogere på, hvordan du finder frem til præcis sådan en gave.

Her er opskriften på den perfekte gave til kæresten

Herunder får du tre tips til at finde gaver, der med stor sandsynlighed vil falde i rigtig god jord hos din kæreste. Disse tips er værd at bruge, hvis du ikke vil give en gave fra hendes ønskeseddel, men i stedet vil finde på noget hun ikke forventer at få og selvfølgelig bliver glad for.

Personlig

Personlige gaver er det bedste – sådan er det. Og hvornår er en gave så personlig? Det er meget forskelligt. Dog er det som hovedregel en god ide at finde en gave, der på den ene eller anden måde matcher hendes personlighed. Det kan for eksempel være en super god ide at give hende et spaophold, hvis hun godt kan lide wellness og afslapning i luksuriøse omgivelser. En ide kan også være at give en slowjuicer, hvis hun går op i sundhed og træning. Mulighederne er mange!

Et betænksomt valg

Et andet godt råd er at finde en gave som viser, at du har ”tænkt dig om”. Du kender det sikkert fra dig selv: Hvis du modtager en gave, hvor du ved, at giveren har brugt lang tid på at finde lige præcis dén ting til dig, så bliver du ekstra glad. Det viser nemlig, at gavegiveren har gjort sig umage og tænkt sig ekstra godt om i forbindelse med gavesøgningen. Sådan en gave er altså ualmindelig rar at få.

Oplevelsesgaver er i mange tilfælde det bedste valg

Gaven som er personlig og betænksom, hvordan finder du den? Et godt råd er at gå efter en oplevelsesgave. Oplevelsesgaver er uhyre nemme at gøre personlige. Derudover viser sådan en gave også, at du har tænkt dig om.

Spaeksemplet fortsat: Giver du et spaophold til hende, der elsker wellness, så har du en meget personlig gave. Derudover har du en betænksom gave, da du har tænkt over hendes interesser og på den måde matcher dem i form af opholdet. Det lyder da nemt og ligetil, ikke?

Hvis du efter at have læst dette indlæg, har besluttet dig for, at du gerne vil give en oplevelsesgave, så synes vi, at du skal besøge forhandler af oplevelsesgaver DuGlemmerDetAldrig.dk. De har nemlig skrevet en mere uddybende artikel om emnet, hvor de bl.a. kommer med 30 forslag til oplevelsesgaver til kæresten. Den artikel kan helt sikkert hjælpe dig!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *