På drømmeferie i USA

02. december 2016 Rejser og udflugter 0
På drømmeferie i USA

Det har aldrig været billigere at flyve til USA, end det er i dag. Derfor er USA det perfekte sted at tage kæresten med på næste kærestetur. Der er altid masser af billige flybilletter til USA. Du kan holde øje på rejsepriser.dk, hvor de løbende opdaterer priserne for flybilletter til USA.

Det allerbedste er, at der er kommet en række direkte afgange til USA, så I behøver ikke engang at skifte fly for at komme til USA. Det gør pludselig USA til en ufattelig attraktiv destination for en kortere ferie på en uge.

Det fede ved USA er, at det er så stort, at I kan få lige den type ferie, som I har lyst til.

Sol, strand og masser af cocktails

Der er flere afgange til Miami, hvor især lækre South Beach er en populær destination. Det gode ved Miami er, at vejret altid er varmt med omkring 25-30 grader, og det gør det til en god destination, når den danske vinter rammer os.

Din kæreste ville elske, hvis I tog på ferie i Miami, når der pludselig er koldt og mørkt i Danmark. Så er der ikke noget bedre end at komme over til Miami og gå rundt i shorts.

De har en dejlig strand, hvor du kan slikke sol hele dagen, og der er en virkelig fed feststemning i Miami, da der altid er fest og glade dage her.

Byen over alle storbyer

På østkysten finder du også New York, som er en af de mest populære turistdestinationer i USA, fordi der altid sker noget.

Desuden er New York et mekka, når det kommer til teater og museer, og du kan hurtigt få en uge til at gå her.

Det er også vildt romantisk at sejle ud til Frihedsgudinden og bare gå rundt derude. Det er selvfølgelig mest romantisk om sommeren, da New York kan have noget rimelig hårdt vintervejr.

Glem ikke vestkysten

Tidligere var det primært østkysten, hvor du havde direkte flyvninger, men nu kan du også få flybilletter til USA’s vestkyst.

Der er især Sunny California, som trækker turister til. Los Angeles er de kendtes by, og det er et kæmpe område, hvor der er rigtig mange hyggelige områder.

De har et langt mere mildt vejr, end det som du finder i Miami, da det om vinteren kommer ned på omkring 20 grader.

San Francisco er en virkelig hyggelig by, og den har lidt en europæisk stemning. Hvis du drømmer om at se USA, er det bare med at komme af sted.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *