Julegaven til hende

06. december 2016 Gaver, Tøj og mode 0
Julegaven til hende

Det burde være så nemt men enhver, der har prøvet det ved, at det kan være noget nær det sværeste, man i sit liv har givet i sig lag med. Det kan give grå hår og søvnløse nætter, for den forkerte beslutning kan koste dyrt. Det kan kost måneders småmopsede sideblikke og godmodige bebrejdelser. Det er naturlig julegaven til kæresten vi snakker om.

Al spøg lagt til side, så er det faktisk en ting som mange mænd døjer med, for vi er bare ikke de mest kreative væsner. I hvert fald ikke når det kommer til at købe gaver uden en udførlig ønskeseddel, og helst med noter om hvor gaven kan købes og den specifikke farve/størrelse. Der er ikke plads til fejltrin.

Men det er ikke så farligt endda. Her er et par tips til en god julegave til hende, som du holder af.

 

Diamonds are a girls best friend

Okay, det behøver måske ikke ligefrem være diamanter, men der er endnu ikke nogen pige i hele verden, der ikke har sat pris på et smukt smykke fra sin kæreste juleaften. Det er en gave der viser at du er betænksom, men også at du ikke er nærig. Medmindre du naturligvis køber det billigste skrammel, men så er det jo næsten bedre, hvis du slet ikke havde købt noget.

Klæder skaber folk – også det indenunder

Her er en gave der bare bliver ved med at give, også til dig. Lækkert undertøj er altid en dejlig julegave, selvom de mere kreative indslag måske bør holdes til når I er alene. Man kan finde enkle og behagelige bh-modeller, men også de dyre i fine materialer og sexede design.

Bare husk at holde styr på hvilken størrelse det skal være. Kig evt. her og lær om bh-størrelser.

 

What’s that smell?

Er hun en pige der elsker en dejlig duft, så sørg for at du finder ud af, hvilken det er. Køb hendes yndlingsparfume, eller gå en tur i butikker og led efter dufte der kunne tiltale jer. Det kan naturligvis være lidt svært, da alle dufte er forskellige på den enkelte person. Men hun vil sætte pris på den indsats, du har gjort, og måske finder i en ny duft til hende.

 

Det handler faktisk bare om at være kreativ og tænke ud af boksen. Piger er ikke så farlige at købe gaver til, selvom de måske gerne vil have os til at tro det modsatte.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *