Tips til den helt perfekte bryllupsnat

Tips til den helt perfekte bryllupsnat

Lige meget om jeres bryllupsnat er en af mange, som i har tilbragt sammen, eller det er jeres første intime nat sammen, så kan presset og forventningerne føles meget overvældende.

Det betyder at du er nødt til at give lidt slip på dine forventninger. Ellers er det fiaskoen næsten garanteret på forhånd. Et bryllup kræver meget arbejde med planlægning, og når den store dag endelig er oprunden, vil du, selvom du ikke tænker over det, være rigtig udmattet.

Læg dette sammen med en dag, hvor fest, alkohol, store følelser og masser af dans er hovedingredienserne. Det bliver den fedeste dag i dit liv, men en lang dag kan betyde at trætheden melder sig, når natten er ved at falde på.

Hvis du vil sørge for at trætheden ikke ødelægger jeres første nat som mand og kone så læs med her, hvor du får nogle gode fifs til at gøre bryllupsnatten helt speciel.

 

1.      Husk næringen i løbet af dagen

De fleste brude og brudgomme glemmer ofte enten at spise eller at drikke i løbet af deres bryllup, fordi de er nervøse eller overspændte. Enten skal du huske at spise undervejs, eller også kan i sørge for, at der står nogle snacks klar på jeres hotelværelse, så i ikke dør af sult på denne dejlige nat. Det kan være at i skal forudbestille et par småretter eller nogle snacks ind i mellem.

 

2.      Læg en pause ind midt på dagen

Det er vigtigt at I holder hele dagen, derfor er det godt at lægge en pause ind i løbet af dagen, så I ikke er for trætte om aftenen. Denne pause kan belejligt bruges som buffer imellem alle planerne, hvis der nu skulle komme strid i tidsplanen. I kan belejligt bruge pausen på at sidde ned, og drikke nogle dåseøl med jeres venner, hvis I ikke kommer i tidsnød.

 

3.      Gå skoene til

Det er vigtigt at skoene gås til både for begges vedkommende. Da nye sko man ikke er vant til at gå i, kan give vabler på fødderne. Det er derfor også godt at have noget vabelplaster med til selve dagen.

 

4.      Hjælp til en overraskelse

Han kan give dig en god overraskelse, ved at besøge Maleplus. Her kan Dylan Smith, M.D. hjælpe dig, med at give kæresten en rigtig god overraskelse til bryllupsnatten.

 

5.      Billeder siger mere end tusinde ord.

Det er altid en god ide at have billeder af den store dag, om det er bryllupsfotografen, der tager billeder før kirken, eller om det er en fotograf i har til selve feste. Det er altid godt at have så mange billeder af festen som muligt. Derfor kan i med fordel give selfiesticks til gæsterne, eller i kan købe en My selfie, som er et kamera på en stander til at tage selfies med. I kan også gå lidt viralt ved at lave et hashtag, som gæsterne kan bruge til selve brylluppet. Her kan gæsterne uploade deres billede og skrive hashtagen, så kan I efterfølgende se alle billederne fra dagen, ved at søge på hashtagget.

Efter den store dag, er det dejligt at komme lidt væk, om det er et par dage i sommerhus eller om det er den helt store bryllupsrejse der er planlagt, så er det godt bare lige at komme væk efter et par stressede dage forinden. Hvis I tager på bryllupsrejse, så er der mange gode destination I kan tage hen. I kan tage den helt store tur til Australien og opleve det flotte land og kontinent. Eller I kan tage den mindre tur til smukke og charmerende Paris, og spise Crossianter og drikke cafe latte i de franske gader.

Tak for at du læste med. Jeg håber du har fået tips til dit kommende bryllup.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *