Gode gaver til børnefødselsdagen

Gode gaver til børnefødselsdagen

Ved du aldrig rigtig hvad du skal forære venindens barn, når du gang på gang bliver inviteret til børnefødselsdage? Det kan nogle gange være svært, at være helt sikker på, hvad man skal kaste sig ud i at købe, når man ikke selv har en lille en. Selvom ønskelisten kan være lang, kan det stadig være en udfordring at vælge den gode gave. Du vil jo gerne købe noget, din veninde bliver glad for? Vi har nogle tips til, hvad du kan give i gave.

Oplevelsesgaven

Det er ikke kun voksne, som bliver glad for oplevelses gaver. Det kan være en god og kreativ ide, at købe en gave, som du og din veninde måske også får lidt glæde af. Du kan overveje at give venindens lille et klippekort med nogle oplevelser, som barnet og din veninde kan have til gode med dig. Alternativt, kan du give en tur i Tivoli eller Bakken med turpas, det kan være rigtig hyggeligt. Det giver også dig og din veninde mulighed for, at catche op, nu hvor hun ellers har fået travlt med at være mor på fuldtid.

Legetøj

Der er nærmest et uendeligt univers af legetøj. Det kan godt blive svært, at træde ind i Fætter BR uden nogen anelse om, hvad der er hipt blandt de små. Det kan her være en god ide, at høre din veninde om, hvilken tegnefilmsfigur din venindes barn er glad for, de fleste børn er glade for, i hvert fald, én figur. Så er du sikker på, at du ikke går helt galt i byen.

Tøj

Det kan være overvældende, at skulle udvælge tøj til et barn, som du er helt sikker på falder i god jord. Du kan enten vælge, at gå efter samme metode, som hvis du skulle ud og købe legetøj, hvor du tager udgangspunkt i en favorabel figur. Det kan på den måde blive lidt nemmere, at afgrænse valgmulighederne. Hvis venindens datter er glad for gurli gris, kan det være et godt alternativ, at vælge noget tøj med et gurli gris motiv.

Alternativt, kan du tage udgangspunkt i den type stil, du selv er rigtig glad for. Det kan være rigtig fint, at købe tøj, som egentlig er en mini version af tøj til voksne. Det er der efterhånden rigtig meget af på markedet. House Of Kids er et godt sted at starte, de har et utal af alternativer, hvor du med sikkerhed kan finde noget guld.

Alt i alt er det jo tanken som tæller, og hvis din veninde kan se, at du har gjort dig umage, kan det jo være at det er nok i sig selv. God fornøjelse!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *