5 dates i kan tage på om sommeren

24. juni 2019 Scoretricks, Tips 0
5 dates i kan tage på om sommeren

Når solen skinner, og det bliver varmere i vejret, og drengene går mere i bar overkrop og pigerne cykler rundt i sommerkjoler, så er der noget i luften. Her er der flere og flere, der møder nogle søde piger eller søde fyre, om man har mødtes via en bekendt, i byen eller via en app, så kommer man på et tidspunkt til, at I skal mødes bare jer to. Men hvor skal man mødes henne om sommeren?

Læs herunder hvilke steder, man kan tage på 1. 2. eller 3. date på om sommeren.

1.      Vin-daten

Når I skal mødes for første gang, så er det altid en god idé, at mødes et offentligt sted, det må også meget gerne være om aften, der bliver det lidt hyggeligere, og så er der lagt op til en mere dateagtig stemning. Kontra hvis man mødes om eftermiddagen, der er mere formelt og en stemning af at man bare lige mødes i et par timer og se hinanden an. Derudover er det også godt med noget alkohol til daten, til at løsne op i stemningen, og få samtalen til at flyde lidt lettere. De fleste kan lide vin, og vin er lidt en elegant form for alkohol, derfor virker du elegant ved at spørg om i skal drikke vin sammen, og I får gang i en god samtale. Uanset om I tager på en vin bar eller bare køber en flaske vin og sætter jer ned ved vandet.

2.      Billard og øl

Som sagt så hjælper alkoholen med at bryde isen og få samtalen til at kører lettere. Derfor kan i med fordel tage til et mere uformelt sted, måske på steder med en bodega eller bar stemning, hvor I kan spille bordfodbold eller billard, mens i drikker nogle fadøl. Det giver en mere afslappet stemning mellem jer, og I kan snakke om spillet, men I kan også komme rundt om andre mere generelle emner for at lære hinanden at kende. Om det er billard eller bordfodbold, så har I noget I kan referere tilbage til på de næste dates.

3.      Klatring

Hvis I begge er eventyrløsne, eller hvis I har været på et par dates, så kan I tage ud og klatre sammen. Der er flere steder, hvor man kan klatre eller I kan også få en klatre instruktør på. Hvis I er konkurrence mennesker, kan I konkurrer over hvem der hurtigst når toppen.

4.      Kajak

Dater I om sommeren, så er der ikke noget bedre end at nyde vejret med en sommerflirt. Det kan I gøre på vandet, ved at sejle rundt i kajakker. I kan sejle i hver jeres og så følges rundt i de københavnske kanaler.  I kan enten leje kajakker eller I kan leje miljøkajakker. Hvis I lejer miljøkajakker, kan I gratis kan leje dem, til gengæld skal I bare fylde en spand med affald fra vandene. På den måde får I en gratis kajaktur i solen sammen i de københavnske kanaler.

5.      Picnic

I kan holde en hyggelig picnic-date. Dette er en oplagt mulighed om sommeren for en hyggelig og billig date, dog kan det være en ide at gøre dette på en anden eller tredje date, da det kan virke overvældende at lave sådan et lidt større set up på første date.

Du kan som fyr måske have godt af at besøge Maleplus, inden du møder den eneste ene.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *