Få sexlysten tilbage I dit parforhold

Få sexlysten tilbage I dit parforhold

Det sker i selv de bedste forhold. I den spæde begyndelse af de fleste parforhold kan dig og din mand ikke holde fingrene fra hinanden, og intet sted er fredet for jeres lyst til hinanden. Men som tiden går, specielt hvis livet er hårdt og stressende, driver den ustyrlige trang til hinanden desværre over.

Ifølge flere sexologer og psykologer, ender mange par i parterapi fordi de simpelthen holder op med at se på hinanden med lidenskab i øjnene. Hvis det er noget du selv har oplevet, skal du læse med videre her, hvor vi har samlet nogle gode tips til dig og dit forhold, så i kan holde intimiteten ved lige hele livet igennem.

1.      Prøv noget nyt – det gør alting mere spændende

En af årsagerne til, at du og din partner måske havde umanerligt svært ved at holde jer fra hinanden i begyndelsen af jeres forhold er, at det dengang var nyt og spændende. Hvis noget er nyt for dig, og samtidig rart, stiger menneskers dopaminniveauer helt utroligt meget.

Det betyder at din krop bliver helt ustyrligt lykkeligt, og det er noget af det rareste i verden. Denne følelse vil helt naturligt aftage i takt med, at jeres forhold bliver mere hverdagsagtigt med tiden. Hvis det er en følelse du kan nikke genkendende til i dit forhold, er anbefalingen at i prøver nogle nye ting i jeres forhold.

Find nogle spændende oplevelser i kan lave sammen eller tag chancen og bestil take-away fra en helt ny restaurant. Mange bække små, gør en stor å – så selvom det bare er en lille ting, så vil oplevelsen af at prøve noget nyt og fremmede, men samtidig sjovt eller dejligt, kunne vække den samme gnist, som i oplevede i starten af jeres forhold.

2.      Kys hinanden noget oftere

I begyndelsen af alle forhold er det helt naturligt at man kysser meget. Det er da også noget af det dejligste at få et lidenskabeligt kys, fra den man holder af. Men, med tiden aftager denne lyst og det resulterer ofte i, at der kommer til at mangle denne lidenskab i jeres forhold.

Lysten til hinanden skal holdes ved lige og det bliver den altså ikke af sig selv. Derfor skal den hjælpes på vej og en rigtig god måde at gøre det på er, ved at udvise mere lidenskab for hinanden.

3.      Hold jeres sexliv spændende og undgå at det bliver trivielt

Ligeså snart at jeres samleje føles som en gentagelse, er det et tegn på at der er plads til forbedring. Det er ikke fordi nogen bærer skylden, men det er vigtig, at i bliver ved med at nytænke jeres sexliv løbende.

Derfor skal du huske at overraske din partner i sengen, gør noget specielt og overraskende engang imellem – det skal nok hjælpe jer til at holde lysten ved lige.

4.      Lav en liste over, hvordan i sammen kan prøve noget nyt i sengen

Det sidste tip her, lyder måske lidt dumt, da det måske modsiger det foregående da der ikke er noget overraskende ved en liste. Men, det kan være en rigtig god idé at læse en bog om sex og søge lidt inspiration andre steder. Sæt jer sammen og undersøg sådanne ting og lav en liste over de ting i godt kunne tænke jer at prøve – og prøv dem!

Et eksempel kunne være at du gerne vil prøve en større penis, hvis din kærestes er for lille. Det betyder ikke at du skal ud og finde en ny sexpartner, men forslå at tage en dildo med i seng eller tjek maleplus.com ud, hvor de kan hjælpe med alt indenfor penisforlængelse.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *