Tips til den gode polterabend

Tips til den gode polterabend

En polterabend er dag fyldt med glæde og ikke mindst forventninger fra den kommende bruds side. Derfor skal du som veninde sørge for at planlægge en dag, som med sikkerhed vil falde i god jord. Det kan derfor være en god ide at forberede dig i god tid, og søge noget inspiration. Vi har samlet nogle gode ideer til hvilke aktiviteter, som du kan fylde dagen med.

Sørg for at det er en overraskelse

Først og fremmest skal du og veninderne sørge for, at hele dagen kommer som en overraskelse for den kommende brud. Sørg derfor for at gå stille med dørene, og planlæg at overraske bruden på en fed måde. Der er mange måder hvorpå du kan overraske bruden, det er svært at komme med en facitliste for hvordan, da alle er forskellige. Du må lægge hovedet i blød.

Tag på bådtur

Som en del af dagens aktiviteter kan du sørge for at inkludere en bådtur for bruden. Det behøves ikke være noget stort, der er flere små både som kan lejes i nogle timer af gangen. Der er bl.a. mulighed for dette i indre by, der efterhånden en del udbydere.

Bådture er et kæmpe hit, i og med i kan tage nogle højtalere med og ikke mindst nogle øl, og hygge med det, så længe I lyster.

Fysiske aktiviteter

Der er mange aktiviteter at vælge mellem især i byer som København. Mange vælger at prøver kræfter af med paintball. Dette er en enormt populær polterabend-aktivitet, som kan vække en masse latter og sjov.

Twerking og stripfitness er også en polterabend aktivitet, som er stigende i popularitet. Twerking er eksempelvis en udfordrende, men rigtig sjov oplevelse. Det handler nogle gange om at tænke ud af boksen, og udfordre bruden en smule. Så længe det er sjovt samtidig.

Segway-udfordringer er også rigtig sjove at prøve kræfter af med. Segway er et tohjulet køretøj, som selv holder balancen. Det kræver forholdsvis kort tid at mestre en segway, men når du har styr på din segway, så bliver det rigtig sjovt. Hvis du booker segway-udfordringer, så vil der være sørget for noget god musik fra instruktørens side, hvorefter der vil være nogle udfordringer, som udfordrer jer på finmotorik, mekanik og fart.

Book en partybus

En god måde at afslutte dagen på, kan være ved et par timers fest i en partybus. De fleste vil beskrive en køretur i en partybus, som noget helt specielt og enormt sjovt. Det er en fed måde at slutte en helt speciel dag af på, som helt sikkert vil ryge i bogen med gode minder. Sørg derfor for at undersøge mulighederne for en tur i partybus. Det vil din veninde takke dig evigt for.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *