Afslut 2019 med luksuriøse omgivelser

06. august 2019 FERIE & FRITID 0

Har dig og kæresten, veninden og vennen lyst til at nyde hinandens selskab sammen nytårsaften? Så læs med her. Man når til et tidspunkt i ens liv hvor man har lyst til at skifte de store mængder alkohol, og i stedet have en romantisk aften med kæresten, eller venskabelig aften med vennen. Der er mange muligheder for at arrangere en hyggelig og skøn nytårsaften med kæresten eller vennen, ligegyldigt om du vil blive hjemme eller tage ud. Nedenfor kommer vi med et bud, hvis man har lyst til at tage ud og få en aften med hele pakken og forkælelse udover det sædvanlige.

Tag på hotel med hele pakken

På Marienlyst Strandhotel i Helsingør tilbyder de den helt store pakke, til årets sidste aften. Den sidste aften skal altid være lidt ekstraordinær, og der skal gøres lidt mere ud af det end normalt. Menuen står på luksus, hygge og fest til dem der lyster. Marienlyst Strandhotel har en tradition omkring at fejre årets sidste dag, på deres skønne hotel med deres skønne omgivelser. Dagen og aften har et fastlagt program, der inkluderer masser af lækre drinks, donnigens nytårstale og en 4-retters menu. Længere hen på aften bliver deres serveret kaffe, avec og petit four, mens der bliver spillet op til dans fra orkestret.

Ved midnatstid kommer der fyrværkeri, kransekage og champagne og Dj’en tager over derfra. Her er der rig mulighed for at få nogle gode cocktails, samt få danset sig ind i det nye år.

Man har mulighed for at tilkøbe overnatning med stor luksus brunchbuffet dagen efter, samt at komme en tur i deres skønne spa, og opleve deres flere muligheder for afslapning i spaområdet.

Har du lyst til forkælelse og en romantisk aften at slutte 2018 af på, sammen med din kæreste, en sød ven eller noget helt tredje kan du læse meget mere om at holde nytår på hotel Marienlyst. Du kan se priser, menuen og alt hvad dagen og aften indebærer her.

Har du ikke prøvet at holde nytår på denne måde, er det en oplevelses værd. Det er hyggeligt, der er god stemning hele aften igennem og man får lov til at nyde, dem man er sammen med selskab. Det er en uforglemmelig aften, som er med til at skabe gode minder, og efter man har prøvet det, vil det helt sikkert ikke være sidste gang man prøve det.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *