Går din kæreste til ridning? Læs her hvordan du kan være den støttende kæreste, også hjemme fra sofaen.

30. juli 2019 Tips 0
Går din kæreste til ridning? Læs her hvordan du kan være den støttende kæreste, også hjemme fra sofaen.

I Danmark har vi over 20.000 kvindelige ryttere, som bruger mange af ugens dage ude på folden eller i stalden, sammen med deres hest. Kæresterne til mange af de kvindelige ryttere viser ofte deres støtte til diverse stævner og hjælper til, med de praktiske ting omkring at have en hobby inden for ridning. Det er ikke altid at kæresten synes det er lige fedt, at køre landet rundt for at kunne følge med i forskellige ridestævner. Læs nedenfor hvordan kæresten derhjemme kan gøre op med de mange stævner, men stadig har mulighed for at kunne følge stævnerne rundt i Danmark.

 

At være kærester med en entusiast inden for ridesporten.

Det kan til tider være ret tidskrævende at være i et forhold med en, hvis hobby er ridning. Ridesporten kræver rigtig meget tid, med både at skulle passe hesten og sørge for at den kommer ud og bevæge sig, samt alle de praktiske ting der er ved siden af. Derudover deltager mange ryttere til flere forskellige stævner, både for at være deltagende rytter selv, men også for at kunne følge med i sporten fra sidelinjen og hele tiden holde sig opdateret. Ligesom fodbolden i landet, er ridesporten spredt ud over hele Danmark og man benytter ofte ens weekender på de lange køreture der følger med. Dette har de støttende kærester nu mulighed for at kunne komme til at undgå, uden de større diskussioner med kæresten.

 

Du kan nu blive den støttende eutusiastiske kæreste hjemmefra sofaen.

Vil du gerne gøre op med de mange stævner der forekommer i løbet af året, men stadig være den støttende kæreste, så er der idag mulighed for dette. Ligesom du kan livestreame mange andre former for sport, kan du idag også livestreame ridesporten hjemmefra sofaen. Du kan læse her hvordan livestream af ridesport fungerer og hvor du kan benytte dig af denne mulighed. Livestream af ridesporten er et større begyndende marked, da man ikke altid har mulighed for at kunne deltage i stævnerne, men entusiasten omkring denne sport, har altid været høj. Dette har nu ført til denne  mulighed, som de danske ryttere har taget godt imod.

Dette er den perfekte løsning til, at kunne følge med i hver sin sportsgren hjemme fra sofaen eller bare være den støttende kæreste, som ikke altid gider bruge flere timer i bilen til diverse ridestævner hver eneste weekend.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *