Tænder ikke længere på kæresten – What to do?

10. januar 2013 Brevkassen 0Kære Drømmekæresten

Ved ikke hvad jeg skal stille op. Min kæreste og mig har været sammen i 9 måneder og der har været mange op og ned ture. Jeg er begyndt at miste min sexlyst til ham en hel dag.Der kan gå en måned eller mere imellem at vi har sex. Han vil hele tiden og jeg føler ingen lyst til ham. Jeg elsker ham men jeg føler ikke den samme længsel til ham længere. Han har også forandret sig rigtig rigtig meget og jeg har svært ved at se hvad jeg faldt for ved ham. Jeg ønsker at få længslen tilbage, hvad gør jeg?? Det svært at snakke med ham om det, han bliver utrolig hurtig sur og smækker med dørene.. Det skal siges at vi bor sammen så vi kan ikke bare holde en pause med at ses..

På forhånd tak Hilsen X

Svar på spørgsmål

Kære X

Jeg forstår udmærket dit problem, og rigtig mange (især unge) oplever det. I forhold til hvad du skriver, så er den eneste rigtige løsning, at I begge to går fra hinanden. Hvad baserer jeg det på? – Du skriver blandt andet:

“Jeg føler ikke den samme længsel for ham mere”
“Han har forandret sig rigtig meget, og jeg har svært ved at se hvad jeg faldt for ved ham”.

Grunden til at du ønsker din længsel tilbage er fordi alt var så perfekt i starten. Sådan er det i alle forhold i starten, og der er intet galt i at miste lysten engang imellem. Men at du slet ikke har lyst, og at du ikke kan se hvorfor du elsker ham så er det ret tydeligt hvad du skal gøre.

Mit råd til dig er, at du fortæller ham lige præcis hvordan du har det. Hvis ikke han kan takle det, og hvis han smækker med dørene, så kan du ikke gøre så frygtelig meget mere.

Det er naturligvis et problem at I bor sammen. Lad mig sige det sådan her. Det er bedre at I går fra hinanden nu, end om 5-10 år hvor I måske har fælles bil og alle andre ting til deling.

Du kan selvfølgelig gøre en masse ting for at få lysten tilbage, men hvis man kigger på alle de andre ting der er galt – så er det ret tydeligt. Det er på tide at I tager snakken og så tager den derfra. Fortæl ham lige hvordan du har det og vær ærlig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *