5 gode grunde til hvorfor yngre mænd vælger modne kvinder

02. januar 2013 Sex og samliv 2

Det har efterhånden været officielt i de sidste mange år. Alder betyder ingenting. Tidligere har videnskabsfolk troet på den evolutionære teori, der siger, at mænd foretrækker yngre kvinder, der kan føde dem flere børn.

Men sådan er det ikke. Nye studier viser, at mænd er ret ligeglade med en kvindes alder. Det er naturligvis hendes udseende der tæller 🙂

Der er selvfølgelig en indlysende ulempe – de smukke regerer verden, men fordelen er, at du ikke behøver at gå i panik over din alder. I en undersøgelse valgte en gruppe mænd i tyverne uden undtagelse den tiltrækkende kvinde i fyrrene frem for et stort antal yngre, men mindre kønne kvinder.

En anden undersøgelse, der vil gøre dig (kvinde) endnu gladere, hævder, at hvis du er to år ældre end ham, vil du være bedre i sengen end hende, der er to år yngre end ham. Hvad enten det skyldes magt, udstråling eller at du er et godt knald, så er modne kvinder populære.

Så næste gang du hidser dig op over rynker eller arme, der bliver ved med at “vink”, længe efter du selv er holdt op, så husk på de 5 grunde til, at modne kvinder er frækkere end den seneste folde-ud pige.

1 – Modne kvinder ved, hvad de vil have

Når de fleste seksuelt eksperimenterende kvinder fylder tredive, har de været igennem en del elskere. Og det gælder i alle livets forhold, at jo mere erfaring du har, desto bedre er du til det. I årenes løb har modne kvinder mødt penis, som ikke ville “stå”, peniser, som ikke ville falde eller peniser, der gjorde begge dele på samme tid :).

[box]Simon på 22 taler ud:

“Da jeg var 20 år, greb jeg mig selv i at kigge efter kvinder, der var 10-15 år ældre istedet for unge piger. De virkede mere kurvede, de havde en aura af mystik, de var sensuelle.[/box]

Hun har haft elskere, der skulle kildes på venstre skinneben for at blive ophidsede, elskere, der skulle have alt forklaret, og nogle, der har lært hende et par tricks. Hendes yngre medsøster har måske nok bryster, der peger på skyerne, men en moden kvinde kan sende dig i den syvende himmel med sin viden om sex.

2 – Modne kvinder tager føringen

Hun er ikke bange for at give anvisninger om stilling, hastighed eller forspil – og om nødvendigt tage sagen i egen hånd – bogstavligtalt. At se en kvinde onanere er et stærkt elskovsmiddel for mænd. Hun kan tilfredsstille sine egne behov, så han ikke føler sig så presset. Et stort bonus for langt de fleste mænd! Hvis han ikke fik jorden til at ryste under hende, kan han roligt falde i søvn i sikker vished om, at hun selv kan afstedkomme et par jordskælv.

På grund af aldersforskellen bliver den ældre partner automatisk “lærer” og den yngre “elev”. Det kan give problemer uden for soveværelset, men fungerer tit find i det. Der er stadig masser af kvinder, der lægger sig ned og forventer, at manden gør alt arbejdet.

[box]Mikkel på 21 taler ud

Man samler ikke modne kvinder op, de samler dig op. Hvis man får øjenkontakt med dem, ser de ikke væk – og så er de selvfølgelig også bedre i sengen. De er mindre hæmmede, og de er villige til at prøve en hel del mere.[/box]

Det er næsten altid godt, hvis kvinden tager kontrollen over et seksuelt forhold, fordi kvinder ikke er så fokuserede på samleje og orgasmer. Sex handler om at give hinanden nydelse – ikke om at komme samtidig. Modne kvinder har også haft tid til at overveje ting som “vil han synes jeg er billig, hvis jeg forslår det?”, så de er mere åbne overfor at leve de fantasier ud, som han har haft i årevis.

Alder giver også et værdifuldt kendskab til den mandlige sexlyst. Hvis du har et par gode, langvarige forhold bag dig, har du regnet ud, at mænd elsker alt, hvad der er nyt. Giv ham masser af visuel stimulans og nye ting, han kan prøve, så gør han ingen steder.

3 – Modne kvinder har slugt i årevis

Hver eneste dråbe. Et godt blowjob handler ikke om kvinder sluger eller ej, men derfor fantaserer de fleste mænd alligevel om det. Det giver rigtig mange points. En moden kvinde ved, hvordan man giver et blowjob, uden at lyde som om man er ved at blive kvalt – hun har gjort det hundrede gange så tit som hans seneste 18 årige.

For det andet er hun kommet ud over adr-føj-få-det-væk stadiet, og har, med rette besluttet at det korte øjebliks bitterhed ( 🙂 ) er værd at tage med, fordi han nyder det så meget.

4 – Modne kinder har god tid

Kvinder er som regel længere tid om at blive ophidsede end mænd. En moden kvinde undskylder ikke, hun får mest mulig ud af det, fordi hun ved, at langvarig, langsom sex sandsynligvis er meget sjovere for jer begge to.

Det kan godt være, han kan komme på kommando, men også hans orgasme bliver meget bedre, hvis der langsomt og ophidsende er opbygget op til den. Og sidegevinsten er, at du ved at lade ham ophidse dig til det yderste som tak forærer ham det mest ophisende af alt: din ophidselse.

[box]Thomas på 25 taler ud

Modne kvinder går ikke rundt og venter på en mand, der kan fylde deres liv ud. Hun har allerede sit eget liv. Man bliver ikke meningen i hendes liv, men man bliver en del af det. Man får mere frihed til at være sig selv.[/box]

Han vil faktisk hellere have bulende lår, der skælver af ophidselse end glatte og perfekte, der overhovedet ikke bevæger sig! Mange mænd siger, at de tænder mere på en kvindes ophidselse end på hendes skønhed.

Og mens vi taler om udseende – det er ironisk, men ældre kvinder bekymrer sig mindre om, hvordan deres krop ser ud, end yngre kvinder gør. Det er ikke fordi, de er ligeglade med deres udseende – de accepterer bare deres krop. Den type kvinde, som kan lide at have en yngre kæreste, er som regel meget tiltrækkende. Hun går op i at holde sin krop sund og se godt ud, fordi – lad os se det i øjnene – udseendet næsten altid er det, vi først bliver tiltrukket af.

5 – Modne kvinder har selvtillid og udstråling

Der er altid bud efter en selvsikker elskerinde – uanset hvordan hun ser ud. Faktisk hævder mange terapeuter, at det er den modne kvindes seksuelle selvtillid, der er kernen i hendes tiltrækningskraft på yngre mænd.

Hvis en moden kvinde skulle give en ung pige et godt råd, er det dette: Du får kun, hvad du vil have i sengen, hvis du beder om det. Hvis en moden kvinde vil have sin partner til at kærtegne hendes bryster, lægger hun hans hånd på dem. Mange unge kvinder nægter at guide deres elskere, fordi han burde vide, hvad han skal gøre, eller fordi de frygter, at han vil opfatte vejledning som kritik.


2 thoughts on “5 gode grunde til hvorfor yngre mænd vælger modne kvinder”

  • 1
    Diana Vivian Sundahl Stjernelykke on april 1, 2014 Svar

    Ja ja det er klart kun en fordel at være over 40 🙂

  • 2
    Diana Vivian Sundahl Stjernelykke on april 1, 2014 Svar

    Ja ja det er klart kun en fordel at være over 40 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *