Sundhed afspejles af glæde

26. marts 2019 Uncategorized 0
Sundhed afspejles af glæde

Det er undersøgt, at hvis vi er glade i vores liv, så afspejles det i vores helbred og sundhed. Hvordan kan vi blive gladere, så det hjælper på vores sundhed? Guiden kommer her.

Spis dig sund og glad

Mange ved det, hvis vi spiser det rigtige mad, kan vi både blive sundere og gladere. Når kosten mikses med træningen, er det endnu bedre. Maden skal indtages i de rette doser og man skal undgå en masse usundt, som chips og slik. Derudover handler det om samtidig at få den rigtige søvn, hvilket er mellem 7 og 8 timer om dagen. Samtidig er den vigtigste søvn mellem kl. 22 og kl. 05/06. Hvis vi får den rette søvn, kan kroppen også bedre forbrænde og optage maden.

Oplev ting der gør dig glad

Hvis du i dit liv sørger for at opleve en masse nye ting, vil du i din hjerne føle, du får meget mere info og livsglæde. Vi holder vores livsglæde op ved at slappe helt af og ikke stresse, hvorfor det er utrolig vigtigt, vi lærer at slappe ordentligt af og holde fri, når vi har fri. Derudover, skal vi huske at have det sjovt også, da det både gør, vi føler os sundere og lever længere.

Brug tid med venner og familie

Undersøgelser viser, at når vi bruger tid med folk, der elsker os og som vi elsker, så får vi det sundhedsmæssigt bedre. Det skyldes, at vi føler os godt tilpas og skal ikke foregive at være nogle, vi ikke er. I en verden, hvor man skal fremstå så perfekt, er det rart at kunne være helt sig selv sammen med dem vi kender.

Disse sjove ting kan du gøre

For virkelig at sætte hjernen i gang og have det sjovt samtidig med sine venner og familie, kan man prøve Mystery Makers escape rooms, hvor man skal klare opgaver i fællesskab, for at komme videre til næste rum. Der findes flere forskellige rum og man kan være mellem 4 og 36 mennesker til det. Lyder det som noget for jer, kan i følge dette link og læse mere.

Dyrk rigeligt med motion

I har nok hørt det før, motion hjælper på sundhed. Men måske ved i ikke hvor meget. For hvis du dyrker en time motion om dagen altid, vil du kunne forlænge dit liv og få det bedre og blive meget mere glad. Der sendes en lykkerus op til hjernen, når man dyrker motion. Denne lykkefølelse hjælper også på, at man gerne vil dyrke mere motion.

Motion giver en bedre hverdag og på den måde forebygger du også sygdomme, til når du bliver ældre.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *