Forberedelser til date night

27. marts 2019 Uncategorized 0
Forberedelser til date night

Lige meget om det er første date, eller date nummer 100, vil man gerne tage sig bedst muligt ud. Det er også lige meget, om man kender personen godt, eller slet ikke kender ham. Det er altid dejligt, når man føler sig godt tilpas på daten. Derfor kan du her læse om, hvilke forberedelser der ligger bag, en god date.

Hvornår føler du dig godt tilpas?

Det er vigtigt, at man husker på, hvornår man føler sig allerbedst tilpas. Det kan enten være, når man har noget bestemt tøj på, når dit hår sidder på en bestemt måde, eller noget helt tredje. Brug derfor noget tid på, at tænke lidt over det. For nogen kvinder er det vigtigt, at man har renset sin hud ordentligt, dagen før en date. Det vil gøre, at de føler, at huden stråler mere, og deres make up ligger pænere. For andre kvinder er det vigtigt, at man føler sig ren i munden. Derfor besøger de tandlaegen.dk, og bestiller en tandrensningen inden daten. Det gør, at de ikke er lige så nervøse for, at deres ånde er dårlig. På den måde føler de, at de kan tillade sig, at være tættere på deres date uden, at blive nervøse for ånden. Det er små ting der kan gøre, at du føler dig mere tilpas på din date. Men når man føler sig tilpas og tryg, åbner man også mere op og slapper af på daten. Dette er vigtigt, hvis man gerne slippe for, at der opstår den klassiske anspændte stemningen.  Sørg derfor for, at finde det rigtig tøj, som du føler dig godt tilpas i. Sko som ser pæne ud, og du går pænt i. Også husk på, hvornår du føler dig Aller mest lækker.

Undgå det akavede

Hvis det er jeres første date, kan du med fordel bryde isen hurtigt. Det vil gøre, at daten ikke er akavet, og i vil hurtigt kunne snakke videre om ting, som i tidligere har haft snakket om. Det er derfor en god ide, at ringe til din date, inden i skal mødes. F.eks. et par dage før, også bare sludre lidt. Man vil være tvunget til, at snakke sammen, og man bliver ikke forstyrret. Selvom det er intenst, er det også en gode måde, at finde ud af om der er kemi hurtigt. Selvom man selvfølgelig ikke, kan vide det 100%, så er det bare en god indikator. Det gør, at du mindsker risikoen for, at falde i ’online forelskelsesfælden’

Det er derudover også vigtigt, at man husker hvad formålet med daten er. Du skal ikke bruge daten til, at sidde og imponere unødigt og ævle om dig sig hele tiden. Formålet med en date er, at man lærer hinanden bedre, at kende. Det vil sige, at du skal både stille spørgsmål, og lytte. Selvfølgelig skal du også snakke om dig selv, men det er også vigtigt, at du lærer din date at kende. Det er derfor en god ide, at overveje hvad du gerne vil vide om din date.

Det sidste som er rigtig vigtigt er, at daten er det eneste, som fyren har, at vurdere dig ud fra. Det betyder, at hvis du gerne vil se ham igen, skal du vise en god side, af dig selv. Vær glad, høflig og i godt humør. Selvom du måske, har problemer eller irritationer derhjemme, skal du sørge for, at lade dette ligge derhjemme.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *