3 simple tips til at få en sundere og mere pæn hud i ansigtet

03. april 2019 Tips 0
3 simple tips til at få en sundere og mere pæn hud i ansigtet

Vinteren er snart ved at være slut, hvilket for mange betyder at tiden med kold og tør hud også snart er forbi. Går du lige som så mange andre danskere også og døjer med tør eller uren hud? – så læs her om 3 simple tips til hvordan du kan ændre små ting i din hverdag, og derved få en både sundere og pænere hud.

Spis mindre usundt

En af de største årsager til uren hud og at mange får hudorme, er at de spiser meget usund mad. Ved at spise meget usundt mad, f.eks. chips, chokolade, slik og fastfood. Fylder vi vores kroppe med urene giftstoffer, som til sidst ender med at komme ud igennem vores porer som bumser.

Begynd derfor i stedet at prøve at starte en sundere livsstil, med flere måltider, som du selv laver fra bunden, så du ved præcis hvilke ingredienser der er i. En anden god ide, er også at i stedet for at stille chips, slik og sodavand på bordet lørdag aften, så forbered i stedet nogle gulerods- og agurkestave eller lave en frugttallerken, som du og din kæreste kan spise som snacks.

Rens huden i ansigtet grundigt

En anden ting som du kan gøre, men som du måske allerede gør i forvejen, er at rense dit ansigt grundigt hver dag. Dette kan du gøre med varmt vand og en ren klud. Det er her vigtigt at kluden er helt ren, så du ikke tvære andre urenheder ind i din hud med en beskidt klud.

Du kan også bruge nogle forskellige hudrenseprodukter eller cremer, men prøv her at finde nogle produkter, som ikke indeholder parfume. Renseprodukter med parfume kan til dig med en meget sart hud i forvejen, måske ende med at gøre det hele meget værre.

Spis Omega 3

Det sidste råd som vi vil give dig i kampen mod uren hud, er at du skal huske at indtage en masse Omega 3. Dette kan du enten gøre ved at spise en masse fisk, eller hvis ikke du kan lide fisk, så kan du spise nogle Omega 3 piller.

Omega 3 er et fedtstof, som giver dig en mere fugtig hud, så den ikke tørre ud. Udover at give dig en pænere og sundere hud, så vil Omega 3 også hjælpe dig med at forebygge mod forskellige sygdomme, som f.eks. hjertekarsygdomme, blodprober og andet.

Klik her for at læse meget mere, samt for at se hele Helsebixens store udvalg af produkter med Omega 3.

Ved at implementere disse tips i din hverdag, så vil du med garanti få en meget sundere og derved også pænere hud i dit ansigt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *