Kæresteproblemer: 5 ideer til at genfinde gnisten

Kæresteproblemer: 5 ideer til at genfinde gnisten

Forelskelsen mellem to personer varer ikke altid. Hvad gør man, når gnisten er på vippen og dumme tanker om, hvorvidt man passer sammen mere, kommer. Her kommer en guide, der kan hjælpe dig med at genfinde romancen og gnisten.

Forelskelsens ophør behøver ikke være dårligt

Rigtig mange bliver virkelig bange, hvis de kan mærke forelskelsen aftage en smule. Det sker ofte, hvis i flytter sammen og hverdagen rammer. Hvem skal gå ned med skrald, tage opvasken og lave mad. Der kan opstå mange problemer, som i ikke havde, inden i flyttede sammen. Her er det vigtigt, i fokuserer på det gode mellem jer og snakker om de problemer i kan have.

Når forelskelsen fader ud, betyder det bare kærligheden mellem jer er endnu stærkere. I er nået til et sted, hvor i stoler på hinanden og elsker hinanden helt igennem. Men det er stadig en god ide at holde romantikken kørende. Hvordan i skal gøre det kommer her.

Fokus på hinanden vs. fokus på sig selv

For at blive den bedste kæreste, elsker og forælder, er det rigtig vigtigt også at have fokus på sig selv og hinanden. Hvis man ikke plejer sig selv, kan det være svært altid at forkæle og være der for andre. Sørg for selvforkælelse, så du får mere overskud og får det godt med dig selv. Hvis i gerne vil være intime sammen, gør det også rigtig meget, at du har det godt med dig selv, da det gør hele seancen bedre.

Fokusset på hinanden, bør også stadig være i centrum. For at adskille hverdagen lidt, bør i mindst en gang om ugen gøre noget sammen, som ikke er det samme hver dag. Det kan være alt fra en tur ud at spise, gå, eller opleve noget helt nyt. I kan aftale at skiftes til at finde på. Det handler aktivt om at gøre noget ved romantikken.

Kom væk fra hverdagen og brug tiden sammen

Noget der bestemt kan sætte gang i parforholdet igen, er en weekendtur eller ferie til udlandet, hvor i bare kan fokusere på hinanden. Hvor skal i tage hen? Drømmekæresten.dk vil gerne anbefale 3 forskellige ture og destinationer, som vi holder utrolig meget af og selv besøger, for at få gnisten tilbage i forholdet.

Disse steder er også gode, hvis i vil giftes. I kan finde ud af, hvordan i bliver gift på borger.dk.

Kom til Den Blå Lagune og se nordlys

Den mest ultimative romantiske oplevelse er på Island, hvor man kan opleve magien ved at nyde vandet i den blå lagune med sin partner, mens man kigger op på det smukke nordlys. Denne destination er helt utrolig flot med sine smukke landskaber og varme kilder. Her kan i nyde forkælelsen, mens i bare er sammen og nyder hinandens selskab. Island giver god mulighed for en lang gåtur, hvor i kan snakke om alt.


Landskab udover Island og en af deres mange laguner

Maldivernes romantiske egenskaber

Noget af det mest romantiske vil være at komme ud og snorkle, bor på et luksushotel og bade i billedskønt og flot vand med hvide sandstrande til afslapning. Alt dette kan du opleve på Maldiverne, som vil være den helt perfekte destination til at genfinde romantikken.

Bandos Maldives ligger en cirka 15 minutters billedskøn speedbådstur fra Male lufthavn og tilbyder et væld af faciliteter og aktiviteter som f.eks. spa, dykkercenter, fitnesscenter, squash- og tennisbaner, Kidsclub med mere, så der er altid noget i kan lave sammen. Eller bare nyde hinanden.


Udsigten over Maldivernes mange resorter og flotte strande + vand

Weekendsophold til en dansk kro

For mange kærestepar vil et weekendsophold være helt perfekt. Heldigvis har Danmark utrolig mange gode og flotte kroer og hoteller, som i mange tilfælde byder på både wellness og spa. Her vil i virkelig kunne få afslapning og bare nyde hinanden. Det gode ved at finde wellness tæt på, er at det ikke vil tage lige så lang tid at komme derhen, som i udlandet og i vil få mere tid til hinanden og kan snakke sproget.

Vi anbefaler til hver en tid en weekendtur væk for at nyde hinanden.


Billede fra et wellness ophold

Tag og ud oplev ting sammen

Når i skal forsøge at finde gnisten tilbage, kan dette hurtigt blive meget svært, hvis i er inde for de sammen 4 vægge hver eneste gang, i er sammen. Det kan derfor ofte tænde en gnist, hvis i tager ud og oplever nogle nye og atypiske ting. I kan for eksempel besøge “The Ritual“, som Mystery Makers står for. Her er i er fanget i deres okkulte kammer ved Grønningen. Kan I løse mysteriet og stoppe dem? Denne udfordring vil med sikkerhed give jer en god oplevelse, som måske vil kunne skabe en smule mere gejst i parforholdet.

Sådan redder i ægteskabet

Positivitet er vejen frem. Hvis i gerne vil redde jeres forhold, skal i se det positive ved hinanden. Ofte går man rundt med irritation på hinanden, uden man snakker med hinanden om det og til sidst eksploderer det i en kæmpe diskussion. Det er derfor vigtigt, i gør noget ved problemerne. I skal snakke med hinanden og se ordentligt på hinanden, så i kan gøre noget ved problemerne. Mange forhold kan nemlig nemt reddes ved samtale.

Det er for eksempel sådan, at manden ofte mangler ros for det, han gør i forholdet, hvorimod kvinden gerne vil roses for den person, som hun er. Men vi roser i stedet for hinanden for det vi selv vil høre, hvilket ikke ender godt i længden. Det kan også være, at en af jer har mere brug for tjenester, fysisk berøring eller tid sammen, frem for rosende ord. Den seksuelle gnist er nødt til at være der, så i kan holde lidenskaben mellem jer.

Efter mange år, kan det være en god ide at starte forfra

For nogle forhold, kan gnisten være helt slukket efter mange år. Det kan være svært at genfinde igen, hvorfor en god ide kan være at starte forfra. Han må jage kvinden lidt igen og invitere hende på dates, mens hun må gøre sig flot, pæn og være flirtende og positiv. Neo Noir er et kvindeligt tøjmærke, der har nogle super lækre styles, som ville være perfekt til den “nye” date. Et flot outfit viser, at man har gjort noget ud af sig selv for sin kærestens skyld, og det kan måske tænde en lille gnist.

Mangler i flere gode tips til jeres problemer i forholdet, kan du finde andre gode råd ved vores 100 kærestetips her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *