Guiden til det ultimative påskebord: Fra ’Kylle Rylle” til CRAFTED BY

14. marts 2019 Uncategorized 0
Guiden til det ultimative påskebord: Fra ’Kylle Rylle” til CRAFTED BY

Et lækkert påskebord er lige dele kogekunst og kolde fra kassen, og selvom det ikke lyder så elegant, så er det nok ikke helt ved siden af. Tidligere var det kun maden, man kunne styre selv, men det er blevet lavet om på. Nu kan du skræddersy din egen øl med CRAFTED BY.

Når man snakker om, at julen varer lige til påske, er det nok hverken pebernødder, flæskesteg og de mange øl, man tænker på – det er nok nærmere den tid, det tager at skille sig af med julesulet fra førnævnte, der refereres til.

Vi kan løbe, vi kan lyve og vi kan løsne bæltet en smule, men der hersker ingen tvivl om, at både jule- og påskebordet er store syndere i diæt-kalenderen, men har man erkendt, at man ikke kommer uden om det, kan man lige så vel gøre det med manér.

Det skal naturligvis ikke lyde som en opfordring til at stopfodre sig selv som en fransk foie gras-gås, men rettere som en anbefaling af, at det man stiller på bordet, skal være i orden. Det kan man langt hen ad vejen selv være med til at styre, særligt hvad angår de spiselige elementer, men de våde varer er trods alt noget mere forudbestemte. Eller er de?


Findes der en velsmagende påskeøl?

Har man siddet med til familiens eller vennernes påskefrokost, er man nok blevet tvunget den ene lunkne påskeøl i ganen efter den anden – apropos foie gras-gæs – og vi kan diskutere smagen af de klassiske påskeøl fra nu og til nytårsaften, men mon ikke der er en grund til, at de kun er populære én enkelt måned om året?

Den lader vi lige marinere et øjeblik.

Uanset om man er fan eller ej af påskeøl, så skal man ikke snydes for en helt og aldeles fremragende anbefaling herfra. Det er nemlig blevet muligt at designe sin egen øl – ja, både smagen og etiketten styrer du – og det åbner op for en unik mulighed for at snyde systemet.

For, og følg nu med, hvad nu hvis en påskeøl faktisk smagte, som man ønskede den gjorde?


Skræddersyet øl – Kan det lade sig gøre?

Det er nu muligt, og det er takket være CRAFTED BY, der giver dig værktøjerne til at at agere brygmester fra din egen stues komfortable lune. Du går ind på deres hjemmeside, og så er det første skridt i processen, at du skal sammensætte smagsprofilen for din øl.

Skal det være en let pilsner? En frugtig IPA? Eller skal du forkæle din kæreste, mand eller far med en macho-mørk lager? Intet problem.  Du kan nemlig sammensætte godt og vel 70 smagskombinationer, og der skulle da gerne gemme sig en variant iblandt, der falder i din smag.

Herefter har du mulighed for designe etiketten på din øl, og det er her, det bliver endnu bedre. Du kunne jo kalde den ”Påskebryg”. Du kunne kalde den ”Verdens bedste kæreste” eller ”Arnes Ale”. Det skal vi egentlig ikke blande os i, men mulighederne er uendelige.


Design din egen øl – som gave eller selvforkælelse

Hvad end din øl skal skræddersys til påskebordet, til en gave eller til et helt andet arrangement, så er den fra start til slut din kreation. Kunne man i så fald forestille sig, at påskeøl var populære hele året rundt? Om ikke andet hele vejen rundt om påskebordet!

Hvis du også synes, det er på tide, at den årlige påskepilsner får en overhaling, så skal du helt klart besøge CRAFTED BY og tage brygning i egen hånd (klik med musen, red.).

Du kan bestille helt ned til 12 øl ad gangen, men det kan være svært at stoppe der – men nu har vi trods alt proklameret, at man skal gøre det ordenligt, når man endelig gør det.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *