Spis pizza med kæresten og få 5 % rabat

04. november 2013 Mad og drikke 0
Spis pizza med kæresten og få 5 % rabat

Hvornår har du og kæresten sidst fået en sprød og varm pizza, som har givet jer begge to en rigtig mundorgasme? Det er garanteret længe siden, hvilket slet ikke er underligt, når man tænker over hvor mange pizza restauranter, der egentlig findes i Danmark.

Den danske pizza-branche er mildest talt KÆMPE stor, og i langt de fleste byer med mere end 5000 indbyggere finder du en eller flere restauranter, som serverer pizza, indbagte retter og andet lækkert grillmad. Danskerne elsker nemlig at spise ude eller bestille maden hjem til take away.

Hos Drømmekæresten har vi været så ekstrem heldige, at få fat i en 5 % rabatkode til de nedenstående restauranter. Hvis du taster rabatkoden ind, vil du have mulighed for at få trukket 5 % af beløbet. Vær opmærksom på at denne kode kun gælder i 7 dage, og starter i dag den 4 november og strækker sig til den 11 november.

Brug koden: “droemmekaeresten” og få rabat i dag 🙂

OBS – Bemærk, at du skal bruge koden på den efterfølgende side, som du skal bestille på. Du ender altså på et andet site, hvor du kan indtaste rabatkoden og få din rabat.

Bestil pizza online her!

For at I overhovedet kan bruge koden, skal i faktisk bestille på nettet. Man kan jo ikke traske op nede i restauranten, og diske op med en kode. Vi har samlet over 20 forskellige pizzariaer i Danmark således, at du og kæresten har en chance for at finde et sted at bestille fra uanset hvor i landet I begge befinder jer.

http://amagerpizza.dk/

http://frederiksbergpizza.dk/

http://odensepizza.dk/

http://helsingoerpizza.dk/

http://noerrebropizza.dk/

http://oesterbropizza.dk/

http://pizza-esbjerg.dk/

http://pizza-fredericia.dk/

http://naestvedpizza.dk/

http://pizza-kolding.dk/

http://pizza-aarhus.dk/

http://herningpizza.dk/

http://hilleroedpizza.dk/

http://holstebro-pizza.dk/

http://pizza-nykoebingf.dk/

http://pizzasoenderborg.dk/

http://pizzakbh.dk/

http://roskildepizza.dk/

http://randerspizzariaer.dk/

http://silkeborg-pizza.dk/

http://slagelsepizza.dk/

http://svendborgpizza.dk/

Video: Mand tryller med pengene for pizzabud

Nu du er igang, kan du lige så godt se denne fantastiske video med en mand, som tryller fede tricks og giver pizzabuddet drikkepenge.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *