Sammen med x-kæreste igen

28. oktober 2013 Brevkassen 0
Sammen med x-kæreste igen

Hej Brevkasse.. Håber I kan hjælpe..

I 5-6 ugers tid synes jeg at jeg har manglet opmærksomhed og ømhed fra min kæreste. Vi har begge travlt med fritidsaktiviteter, og ser hinanden næsten hver dag, men nogle gange kun lige i et par timer.. Vi har hver væres bopæl, og været sammen i 9 måneder. Hun har 3 børn med en tidligere mand, som hun var sammen med i 16 år..

Jeg følte den manglende nærhed og vi har snakket en del om det. Hun siger, det er fordi jeg ikke altid snakker dybt om tingene og lige spørger hvordan hun har det.. Det har jeg taget til efterretning og er blevet meget bedre til det. Men synes stadig jeg manglede nærheden fra hende.

Summa summarum er, at jeg følte noget var under opsejling og foreslog hende så at vi gik til hvert sit.. Det synes hun var ok.. Men lagde meget vægt på, at vi forblev gode venner og stadig kunne ses.. Jeg var den bedste kæreste hun havde haft og børnene elskede mig.. De andre kærester kunne de ikke med..
Jeg gav hende meget romantisk opmærksomhed mv..

Jeg har nok siden fortrudt og også sagt det til hende.. Hun kan ikke rigtig give mig et svar på om vi skal fortsætte forholdet, og hun venter også med at sige til børnene at forholdet er slut. Det er 1,5 uge siden.. Jeg har været over hos hende 5 dage siden og hygget med familien, og hun kalder mig stadig skat og viser lidt kærtegn..

Skal hin bare have noget tid eller.. Skal man udlægge det sådan?

Mvh

Den fortvivlet

Svar på spørgsmål

Kære fortvivlet

Hvordan er det gået siden du skrev? Din sag er da hellere ikke særlig nemt. Du bliver nød til at sætte dig ned og tale med hende i fred og ro. Jeg forstår udmærket godt, at du er forvirret med hende og jeres situation. Du har i det mindste været mand nok og forslået, at I skal give hinanden plads. Det synes jeg, er vildt flot. Det er de færreste mænd, som kan det.

Når det er sagt, skal du have din situation afklaret. Det går ikke, at du render frem og tilbage og “tilfredsstiller” hende, når hun lige har brug for dig. Fortæl din dame hvordan du har det, og at du har brug for afklaring. Det vil hjælpe jer begge to.

Alternativet er, at I forsøger jer med noget fantastisk parterapi måske? Parterapi har virket for mange, og jeg vil til enhver tid anbefale, at få en tredjeparts syn på jeres problemer.

Jeg håber, at alt går dig vel 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *