Fortvivlet – Intet kærlighedsliv

09. november 2013 Brevkassen 0
Fortvivlet – Intet kærlighedsliv

score piger

Det holdt et par måneder, og var rent ud sagt en skræmmende oplevelse for mig. Vrede, bebrejdelser, beskyldninger, bitterhed, misundelse osv.

Efter denne omgang måtte jeg søge hjælp, som var en kostbar affære og slet ikke hjalp. Kvinder er jeg glad for og har som sådan ingen problemer med at kontakte dem, men det bliver kun ved en sludder for en sladder. Inviterer jeg dem ud, siger de, når jeg er heldig, Ja, det må bare aldrig være samme dag – de har ikke tid, eller få dage efter får jeg samme besked på en sms, som jeg synes er koldt og ligegyldigt. Derefter sker der ikke mere og, ja, det var så det. Nu er jeg nået dertil, hvor jeg tænker: stop det pjat, du bliver bare ved med at få nederlag og nedture. Der har jo altid været mennesker, som har gået et liv igennem alene så hvorfor ikke mig

Så kan man sige: hvorfor går du ikke ud med dine venner? Det ville jeg også gerne, hvis jeg havde nogle; men efterhånden som jeg bliver ældre forsvinder de og etablerer sig. Mit udseende har jeg heller aldrig fået klager på og uddannelsesmæssigt har jeg en lang videregående uddannelse. Hvad skal jeg gøre?

Svar på spørgsmål

Kære fortvivlede

Det virker til, at du ikke har held med kærligheden, men bare rolig. Du er ikke den eneste derude. Der er rigtig mange mennesker, som har svært ved at få succes hos det modsatte køn. Du siger, at du ikke er ubehagelig at se på, og at du har en fin uddannelse. Hvad tror du så, der holder dig tilbage?

Der findes rigtig mange score sites og kurser:

http://www.score-coach.dk/

http://scorekurser.dk/

http://fase2fase.dk/index.html

http://droemmekaeresten.dk/kropssprog-saadan-scorer-du-kvinder/

http://www.romantikeren.dk/

Det giver ingen mening, at ingen kvinder vil have dig. Selvfølgelig er der det! Så længe du er sød og reel, vil enhver kvinde gerne tale med dig. Og hvis de samtidige er single, er der en god chance for at de vil mere end bare være venner. Du skal tro på dig selv, og så vil kvinderne også komme 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *