Snak sammen – også om de pinlige ting

Snak sammen – også om de pinlige ting

Den perfekte kæreste, definerer de fleste som værende troværdig, loyal, ydmyg og fuld af humor. Men også at denne person skal kunne yde ubetinget kærlighed til sin partner. Skal dette være en realitet, er det dog vigtigt at kunne snakke sammen – også om de pinlige ting.

Den perfekte kæreste
I en moderne verden er det ydre næsten ligeså vigtigt som det indre. Men alligevel skal en kæreste skal ikke blot have charme, selvtillid og super lækkert hår. I skal derimod kunne fungere med hinanden på et meget dybere niveau.

Det er især vigtigt for en kvinde at en mand kan yde økonomisk stabilitet, kan fungere som beskytter, levere tryghed og kan yde betingelsesløs kærlighed. Med sidstnævnte er kravet ydermere, at manden skal ofre sig for kærligheden samt sætte hendes behov før sine egne i flere henseender. Men et forhold skal ikke udelukkende være baseret på egne krav og fordringer til sin partner. Det er vigtigt at lytte til hinanden, også hvis det indebærer at skulle lægge øre til nogle pinlige momenter.

Snak sammen
Men skal betingelsesløs kærlighed finde sted i et forhold, og på helt ærlig vis, er det vigtigt at kunne snakke sammen om alt, også de pinlige ting.
Her får du en liste over ting og emner, som er vigtige at kunne dele med sin partner i relation til at opnå det ideelle og mest fuldendte forhold.

Ingen er perfekt: I et forhold, er det helt okay, at I ikke altid har samme holdning til alting. Husk at det er okay at være uenige, samt at et enkelt skænderi eller to ikke er lig med et break up. Se indad, og stå ved, hvis du har gjort noget forkert. Omvendt, vær tilgivende, hvis din partner har begået en fejl. Det er absolut ikke til forholdets gavn at bære nag.

Sexsnakken: At snakke om sex i et forhold er helt naturligt, ja praktisk talt et krav. Giv udtryk for, hvis der er noget du ikke kan lide, eller omvendt, hvis der er noget, seksuelt, som du elsker – og skam dig ikke over det. Samtidig skal du huske at lytte til din partner. Føl jer frem, nyd hinanden og vær trygge ved hinanden hele vejen igennem.

Sygdomme og lidelser:
Det er vigtigt at kunne snakke med sin partner om sygdomme og lidelser som man skammer sig over. Har du mistanke om at noget er galt, eller skal du blot til lægen for at få tjekket en pludseligt opstået, lille rød knop? Så snak med din partner og spørg om han eventuelt vil tage med til lægen for moralsk støtte.

Så husk:

Støt hinanden…
Døm ikke…
Ingen er perfekt…
Lyt til hinandens behov…
Og snak sammen!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *