Flytter i sammen? Her er fede plakater til boligen

15. marts 2017 Bolig 0
Flytter i sammen? Her er fede plakater til boligen

Det at flytte sammen kan være en udfordring. Der er kun plads til en seng, et spisebord, et stuebord osv. Er det hans ting eller mine ting som bliver smidt ud? For et nyt par handler det om at blive enige og gå på kompromis. Når alle ting er på plads, kan man begynde at forkæle sin lejlighed med gaveideer, men hvad starter man med at ønske sig?

Flytter i sammen? Her er gaveideer til lejligheden
Det er helt fantastisk når man finder den eneste ene. At finde personen som man har lyst til at tilbringe resten af sit liv med føles godt. Bare tanken om personen kan få hjertet til at slå hurtigt og ofte. Man bliver varm og tankerne begynder at blomstre. Hvor skal vi bo? Hvordan skal vi indrette vores lejlighed? Hvilke ting skal vi have med fra hinandens nuværende boliger?

Mange spørgsmål kommer på bordet. Det er ikke nemt at tage en beslutning om hvilke møbler skal med. Skal han have sengen med fra hans gamle sted? Hvorfor kan min kommode ikke være der? Hvordan deler vi hans tøj fra mit tøj? Alle disse spørgsmål er en del af den store kærlighed og styrker kun forholdet. Kommer i igennem denne diskussion vil i opdage hvor stærkt et forhold i har. Dertil kommer Ikea-testen, men den snakker vi om senere i forløbet.

At flytte sammen og give plads til hinanden
I har fundet en lejlighed I begge er enige om. Den ligger perfekt. Den har plads til jer begge. Den er opdelt af flere rum og især stuen er flot og rummelig. Faktisk vil I mene det er den perfekte lejlighed at fortsætte kærligheden med. Her kommer næste proces. Valg af Interiør og møbler.

Ofte kan det være svært at accepterer at alle ting i lejligheden ikke kan være der. I har hver især en masse møbler og interiør som nu skal samles, så I kun har en af hver ting. Det betyder at I højst sandsynligt kommer til at smide en masse ting ud. Vigtigt er det dog I begge finder en stil som passer til jer. Her er det både møbler, boligartikler og samt billeder/plakater på væggen som bliver næste punkt.

Her finder I inspiration til jeres indretning
Inden i begynder at smide for mange ting ud, så find inspiration på diverse bolig sider og indretningsblogs hvor det giver mening. Pinterest er et glimrende socialt medie til at finde inspiration. Her søger i blot fx efter et rum I er interesseret i. Fx indretning af stuen. Derefter vil I finde et hav af muligheder fra folk som har uploadet forskellige bud på deres drømmeindretning og kreative måder at indrette.

Instagram er også et fantastisk værktøj til at søge inspiration. Her kan i søge via hashtags eller efter personer I kan lide. Nogle vælger at kigge på deres yndlingsbloggere, som måske fortæller om hvordan de har indrettet. Nogle par kan lide at søge selv og være uafhængig af andre. Instagram er en super inspirationskilde da i får billeder og video og selv kan sorterer i det i finder interessant.

Indflytning og gaveideer til jeres lejligheden
Med indflytning kommer også indflytterfest samt indflyttegaver. Her er det en god ide at ønske sig ting som er lidt specielle og som giver personlighed til hjemmet. I vil gerne have at venner og familie kan se det er jer som bor der og ikke et tilfældigt par. Personligt interiør som billeder og minder er en god indflyttergave og giver personlighed til lejligheden. Find en passende billedramme og vælg så hvor billedet skal hænge af jeres minde eller måske næste rejsemål.

Det kan også være at I skal have et par plakater hængende. Det kan være I har været på en rejse sammen eller I måske har planlagt den helt store tur til New York City. Det kan også være I kan lide den helt simple kunst med minimalistiske billeder på væggen.

Find gaveideer til jeres lejlighed som I er enige om og få skabt en personlig indretning som minder jer om alle de gode ting I har oplevet med hinanden. Hvis I en dag er lidt nede så husk på at jeres valg af plakater kan vække minder frem, selv i de værste situationer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *