Slowjuicer – din kæreste vil elske den!

Slowjuicer – din kæreste vil elske den!

slow juicer

Er du også på udkig efter den perfekte gave til kæresten, som ikke er det traditionelle undertøj, smykker, skjorte eller bælte? Så har vi her et på siden et godt forslag til såvel pigen som fyren.

Der er i tiden utrolig stor fokus på sundhed, og det med godt grund. En sund hverdag med den rette kost og træning vil give en helt speciel følelse af velvære, energi og overskud, hvilket desuden er ord som kan bruges til beskrivelsen af den perfekte kæreste.

Det kan dog være lidt svært for nogen, at få kostplanen til at spille og lave mad, som sikrer, at de får det rette indtag af både vitaminer og mineraler, hvilket er hvor gaveideen, din kæreste vil elske, kommer ind i billedet. En Slow Juicer er en at de helt store ting på markedet lige nu.

I modsætning til, hvad navnet på dette køkkenredskab måtte antyde, så er Slow Juiceren et utrolig nemt redskab at anvende, som kan lave en sund og lækker juice i løbet af ingen tid; indeholdende alle de frugter og grøntsager, du måtte have lyst til.

Der findes Slow Juicere på markedet, som kan tage hele frugter og grøntsager ad gangen, og disse behøver ikke skrælles, med mindre skrællen er meget tyk og robust, som det eksempelvis er tilfældet for appelsiner og bananer. Man skal dog lige huske, at sten i frugter, som nektariner, avokadoer og lignende skal fjernes.

Slow Juiceren anvender kun omkring 150 Watt og kører på 80-90 omdrejninger, hvilket sørger for at bevare flest mulige vitaminer og mineraler, og så sikrer det også, at elregningen ikke bliver alt for høj, uanset hvor meget juice I måtte have lyst til at lave. Derudover larmer juiceren ikke, som eksempelvis en blender, hvorfor du tilmed kan overraske kæresten med friskpresset juice om morgenen.

Nok ligger de fleste Slow Juicere i den lidt dyre ende af prisskalaen, men det vil bestemt være alle pengene værd, og tjene sig hjem i den velvære, som du måtte opnå herved. Vi kan desuden anbefale jer, at prøve en juicekur sammen. Det renser ud i hele systemet og giver en helt fantastisk følelse af ny energi, og det er en utrolig effektiv måde at kickstarte en ny og forbedret hverdag for både dig og din kæreste, hvis I som så mange andre par er faldet i hygge-spisnings-fælden lidt for ofte.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *