Gør din kæreste glad med permanent hårfjerning

13. november 2014 De 100 kærestetips 0
Gør din kæreste glad med permanent hårfjerning

Permanent-hårfjerning-København

I dagens Danmark er det mere almindelig for kvinder at bruge lang tid på barbering af flere steder på kroppen, end det er, slet ikke at barbere sig. Det er en tendens som de seneste år er blevet mere og mere almindelig, og som flere og flere kvinder slutter sig til. Der er både grupperinger der er for dette fænomen, samt grupperinger der er stærkt imod dette fænomen.

Om man er for eller imod, det er ens helt egen beslutning. Men er man for, og bruger selv flere timer om måned, måske ugen, på barbering og er man egentlig lidt træt af det og ville hellere bruge sin tid på noget andet, er der en anden mulighed. Med den teknologi der er tilgængelig i dag er det muligt at få permanent hårfjerning.

Altså hårfjerning på et område på kroppen, hvor der så aldrig vil vokse hår igen. Permanent hårfjerning benytter en avanceret laser-teknologi og går helt ned i hårsækkene og ”skyder laser-stråler ind”, der gør at de enkelte hårsække ikke kan producere hår igen. Permanent hårfjerning kan laves alle steder på kroppen – man vælger selv hvor man vil have det.

Sådan foregår selve den permanente hårfjerning

Behandlingen er fuldstændig ufarlig, gør ikke ondt og tager kun et par minutter. Jo større område man vil have behandlet, jo længere tid tager det selvfølgelig. Inden behandlingen påføres det område der ønskes behandlet (f.eks. armhulerne) en form for gele, hvorefter det lille ”laser-apparat” skyder små laserstråler ud på området.

Det er desværre ikke nok at få én behandling – for at man kan få gjort hårsækkende 100 % ude af stand til ikke at fro nye hår, skal der et par behandlinger til. Normalt skal en person have 5-8 behandlinger og der skal gå ca. en måned imellem hver behandling. Med permanent hårfjerning kan du (eller din kæreste) altså være fuldstændig hårfri på f.eks. benene, efter et halvt års tid – og aldrig skulle bruge tid på barberingen på området igen.

Dét faktum at man ikke bare kan klare sig med én behandling og at der skal gå en lille måned i mellem hver behandling gør dog at nogle helt vælger permanent hårfjerning fra. Det er nu engang ærgerligt, især fordi at den tid man reelt bruger på at få foretaget permanent hårfjerning, i mange tilfælde ikke overstiger 2-3 timer i alt.

Og det er selvom man skal ind forbi en klinik 5-8 gange. Hver behandling tager – som nævnt ovenfor – ikke mange minutter, og bor man i en større by er der utrolig mange klinikker der tilbyder behandlingen, også kan man gøre det i sin frokostpause, før eller efter arbejde og dermed skal man heller ikke bruge særlig lang tid på tranport.

Prismæssigt er det meget forskelligt hvad de enkelte klinikker tager for behandlingen, men prisen starter som regel ved omkring 500 kr. for de mindre områder og stiger hvis man ønsker et større område behandlet.

De fleste klinikker giver yderligere en fin rabat hvis man køber en ”pakke-løsning” med f.eks. 6 behandlinger og bor man i en af storbyerne og vil have lavet permanent hårfjerning i København, Århus, Odense eller Aalborg kan man være heldig at få en endnu lavere pris, da der i disse byer er rigtig mange klinikker der tilbyder behandlingen og konkurrencen om kunderne derfor er hårdere.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *