Find kærligheden på en sprogrejse

Find kærligheden på en sprogrejse

sprogrejse-paris

Der er noget betagende ved at komme ud og opleve verden. Det er at rart, at komme væk fra det danske efterår og nyde solen en uge eller to. Desværre, så bliver mange danskere blot ved poolen og udnytter ikke de muligheder, som de har under en rejse. Hvis man vil gøre det ordentligt, kan man tage på en sprogrejse.

Her får man en helt unik indsigt i den fremmede kultur og man kommer helt tæt på lokalbefolkningen. Men hvad betyder det for din søgen på kærligheden, spørger du så. Jeg kan fortælle dig, at sprogrejser er en oplagt mulighed for at komme i kontakt med nye mennesker på – både til undervisningen, men også til de sociale aktiviteter i løbet af eftermiddagen og aftenen. At du får nye venner og bekendtskaber er en garanti, men måske kan din sprogrejse føre til meget mere!

På en sprogrejse har du uendelig frihed til at lave egne planer, så er man nu alligevel på jagt efter kærligheden, kan man ligeså godt tage til de mest romantiske destinationer. Her er man garanteret en hyggelig stemning, og du vil altid have en undskyldning for at tage din nye udkårne med på en stemningsfyldt café eller invitere en date på en gåtur langs vandet. Du kan rejse til hele verden på en sprogrejse, men jeg giver dig tre af de mest romantiske byer.

Et sydeuropæisk sprogrejseeventyr

Du kender det selv: når du ser en flot, mørkglødet skønhed herhjemme, så er vedkommende bare lige pludselig rigtig interessant. I sydligere himmelstrøg vil dette scenarie være helt omvendt, da vi som høje og lyshårede skandinavere er eksotiske i de lokales øjne. På en sprogrejse vil du møde mennesker fra hele verden, så dette fænomen vil gå begge veje. På en sprogrejse mod syd vil du opleve en anderledes og mere intens romantisk atmosfære, som vi ikke er vant til herhjemme.

Det er næsten for kliché at foreslå Paris som en destination for din sprogrejse, men faktum er bare, at det er verdens absolut mest romantiske by, så listen ville ikke være komplet uden. Hvad enten du befinder dig på Champs Elysées eller på en mindre sidevej med afdæmpet gadebelysning, så er gaderne bare fantastisk stemningsfyldte og mulighederne for romantiske ekskursioner er endeløse.

Der er alle slags oplevelser i Paris. Du skal se udstillingen på Louvre, du skal opleve Eiffeltårnet på nærmeste hold, og du skal benytte dig af lejligheden for at købe ind, når du nu er i et af Europas shoppecentrummer. Spørgsmålet er bare hvad du har lyst til at lave med dine nye bekendtskaber!

Omkring tusind kilometre fra smukke Paris ligger det ligeså smukke Venedig. Der er næppe noget meget mere romantisk end at nyde en tur ned gennem det bølgestille vand, som fungerer som transportsystem gennem byens mange kanaler. En sprogrejse til denne idylliske, italienske by giver dig enestående rammer for dit romantiske selskab.

Find romantik i hele verden med sprogrejser

Man kan finde kærligheden over alt i verden. Menneskets hjerne indstillet til at finde kærligheden langt væk hjemmefra, så rent genetisk er du mere åben for romantikken, når du rejser. Du kan finde sprogrejser til destinationer over hele verden, men jeg vil helt klart foreslå Buenos Aires som dit næste rejsemål.

Argentinas hovedstad emmer af ægte sydamerikansk stemning! Hvis du tager på sprogskole her, vil du befinde dig midt i en ægte varmblodet, latinamerikansk romantikerstemning, som du ikke kan opleve andre steder. Tangodansen er det bedste eksempel på hvor meget intens kærlighed betyder i denne smukke og spændende kultur.


1 thought on “Find kærligheden på en sprogrejse”

 • 1
  Mads Hoffmann on februar 10, 2016 Svar

  Kom ud og opleve noget – enig enig enig !!

  Jeg har overvejet selv i flere omgange at tage afsted på sprogrejse, MEEN hvor lang tid skal man cirka påregne at være afsted ?? er to uger nok? den side i linker til forslår som udgangspunkt to uger.

  men på eurostudy.dk eksempelvis forslår de både 3 og 4 uger ??

  Og hvis man tager til Argentina, er to uger så nok :)?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *