Inviter kæresten på en drømmerejse til Hawaii

13. november 2014 De 100 kærestetips 0
Inviter kæresten på en drømmerejse til Hawaii

hawaii ferie

Vil du gerne score billige point hos kæresten? Så skal du ikke invitere ham/hende til Hawaii, for det er ikke en billig oplevelse. Til gengæld er det en oplevelse for livet og en perfekt mulighed for at binde jer stærkere sammen.

Mange mener at Hawaii nok er det mest romantiske sted på jorden. Se f.eks. solnedgangen på en af de mange fantastiske bountystrande eller nyd den unikke og afslappede stemning.

Hawaii har enormt mange muligheder. Mange forbinder øerne med badeferie og afslapning på stranden, men faktisk så tilbyder Hawaii også en lang række unikke oplevelser.

I kan f.eks:

Opleve hvor Jurassic Park er optaget. Kløftområdet Waimea Canyon dannede rammer for den fantastiske film med de fantastiske naturbilleder.

Spise frokost på toppen af en vulkan (Det er en god historie til eventuelle kommende børnebørn).

Snorkle eller dykke i det fantastiske turkisblå vand. Hawaii har ekstremt mange gode muligheder for både snorkling og dykning i fantastiske omgivelser. Du kan komme helt tæt på koraller og opleve farverige fisk og andet dyreliv.

Tage på shopping i Honolulu. Honolulu ligger på Oahu og rummer en lang række fantastiske attraktioner. Der findes hoteller i alle prislejer og byen er fyldt med spændende indkøbsmuligheder, fantastiske restauranter og meget mere.

Er i til historie, så kan i også finde Pearl Harbor, hvor Japanerne angreb USA i 1941.

Besøge verdens bedste ferieø. Maui er flere gange blevet udnævnt til verdens bedste ferieø, da øen indeholder et perfekt klima, fantastiske strande og mange muligheder for at tage på spændende udflugter. Du kan f.eks. snorkle med havskildpadder eller opleve hvaler. Eller selvfølgelig spise en romantisk middag på en restaurant ved stranden.

Dette er blot et lille udvalg af oplevelser som man kan opleve på Hawaii. Øerne rummer uendelige muligheder. Man kan nemt tilpasse sin ferie, så den indeholder alle de oplevelser som i syntes er interessante. Så lige meget om i er til badeferie eller til oplevelser, så kan i finde drømmeferien på Hawaii.

Hawaii – Det er billigere end du tror

Som nævnt i starten, så er Hawaii selvfølgelig en dyrere oplevelse end et wellnessophold i Vejle. Men i forhold til hvad man får ud af oplevelsen, så er Hawaii faktisk billigere end du tror.

Hvis i f.eks. får en rejsearrangør, som eksempelvis Nicksamerika til at arrangere din ferie, så kan du pt. finde en rejse til Hawaii for 8.900,- kroner. Det er pr. mand og for 7 dage, men for få tusinde kroner, kan rejsen udvides til 14 dage.

Det kan selvfølgelig også gøres billigere, hvis i vælger selv at arrangere det hele. Det er et spørgsmål om hvor tryg i føler jer ved at arrangere en rejse selv. De få ekstra tusinde kroner, for at få arrangeret rejsen, det kan dog være givet godt ud, da man får ekspertisen og erfaringen med, som kan være forskellen på en god og en fantastisk ferie.

Drømmer i om at få en oplevelse for livet, så bør i bestemt overveje Hawaii. Øerne har så mange muligheder og prisen er efterhånden så lav, at Hawaii er blevet hvermandseje.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *