7 Ting kvinder ikke forstår om forholdet med deres mænd

10. november 2014 De 100 kærestetips 0
7 Ting kvinder ikke forstår om forholdet med deres mænd

 

kvinder og mænd

Kvinder og mænd er sjovt nok ikke ens, ligesom alle mennesker ikke er ens. Vi tænker forskelligt og føler ligeledes forskelligt. Der er dog en række punkter hvor mange kvinder såvel som mænd dog er enige med resten af flokken af samme køn som dem selv. Her der samlet en række ting, som kvinder bør vide om mænd og deres tankegang i et forhold.

1. Det er da rart du føler dig elsket og gerne vil dele stort set alt. Når det er sagt, så behøver du ikke have døren åbent ud til toilettet. Det er ikke ligefrem det mænd synes er mest sexet, og det skal bestemt ikke være for vores skyld, at i holder døren åbent.

2. Mænd synes generelt at prutter og bøvser er frastødende, hvis de kommer fra en kvinde. Er det dobbeltmoralsk? Ja måske, men sagen er klar. Rigtig mange mænd føler, at bøvser og prutter er deres territorie, og der skal du ikke bevæge dig ind. Lad os have de to ting for os selv.

3. Mænd har brug for plads. Det er blevet lidt en tendens, at kvinder har besluttet sig for, at de skal indrette alt i hjemmet og styre slagets gang. Det er så også fint nok, så længe manden bare har et rum, kælder eller garage som er hans domæne. Mænd har brug for deres egen plads. Plads til alt værktøjet, grilludstyret og de mange gadgets han ejer.

4. Hvis du ikke vil have et ærligt svar, så lad være med at spørg. Hvis i sidder foran tv’et og Jessica Alba kommer på skærmen, så lad for guds skyld være med at spørg: ”Synes du hun er tiltrækkende skat?” Hvis du ikke kan tåle at hører det ærlige svar. JA HUN ER SKU DA SÅ!

5. Mænd KAN godt multitaske. Det er en myte at mænd ikke kan multitaske. Selvfølgelig kan vi det, det er bare ikke altid vi gider. Når vi sidder og ser champions league finalen, er der bestemt ikke nogen grund til at begynde og diskutere hvilken farve væggen skal have, eller om dit nye makeup. Vi kan godt multitaske, vi vælger bare hvilket tidspunkt, at vi gider udøve det!

6. Det er ikke nogen dårlig undskyldning, at vi ikke så på vores mobil eller at den er løbet tør for strøm. Lets face it. Det sku ikke altid vi lige tænker så langt, og får opladet mobilen. Enten har vi smidt mobilopladeren væk, eller også har vi bare ikke fået ladet mobilen op. I kan da i det mindste forsøge at hjælpe os med at huske at oplade den om natten, eller alternativt give os en Powerbank så vi altid har strøm med på farten.

7. Det er en myte, at mænd altid vil betale regningen, så længe i som kvinder er så søde at tilbyde at betale den. Hvis i tilbyder at betale regningen på restauranten, så får i sku også lov til det. Helt uden brok.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *